eu_insusi Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 sal,eram aseara(ploua) pe la apaca, cand la un moment dat am ramas intr-un piston...din cate am inteles cam toate sv-urile fac asa...as vrea sa stiu cam ce ar fi de facut...sa nu ma lase intre localitati sau mai stiu eu p unde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Ce poti face e sa verifici ; daca izolatia pipelor bujii e intacta si daca nu e infundat canalul pt drenaj din zona bujiei (daca e infundat se acumuleaza apa in jurul bujiei) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 sal,eram aseara(ploua) pe la apaca, cand la un moment dat am ramas intr-un piston...din cate am inteles cam toate sv-urile fac asa...as vrea sa stiu cam ce ar fi de facut...sa nu ma lase intre localitati sau mai stiu eu p unde da, din pacate e o problema des intalnita la SVuri si al meu o are; solutia pe care am gasit-o citind pe net pe forumurile dedicate svului, ar fi o aparatoare impotriva apei si/sau izolarea garniturii si a fisei cu o vaselina dielectrica, problema e ca nu stiu unde naiba gasesc asa ceva pe la noi? Are careva idee unde se gaseste asa ceva? Mi-as face o aparatoare, dar parca e mai simplu (si din cate am citit si mai eficent) cu vaselina aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Cred ca vaselina siliconica e si buna izolatoare electrica si in acelasi timp rezista la temperaturi ridicate. O sa incerc sa pun si eu, dar mai intai tre sa spal mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eu_insusi Postat Septembrie 18, 2008 Autor Share Postat Septembrie 18, 2008 ms pt sfaturi,o sa ma uit totusi cand aj acasa ca s-ar putea ca "condomu" de la fisa sa fie imbatranit ca altfel nu ar fi avut pe unde sa intre apa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate