Vizitator Adrian Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 Gata copii, am rezolvat si cu ambreiajul antihopping. am gasit unu si astept sa-mi vina ......ambreiajul. de acum, desi nu-mi trebuie neaparat, cred ca voi trece pe frana radiala. dar am frani destul de bune pe ea. mai trebuie sa aduci si unul care stie sa se dea pe motocicleta, si o sa ai setup ul perfect ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki73 Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 mai trebuie sa aduci si unul care stie sa se dea pe motocicleta, si o sa ai setup ul perfect ))) da da da, buna asta.. dar, las ca mai vedem. daca-mi zicea altcineva, il credeam. dar in cazul de fata ma abtin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 da da da, buna asta.. dar, las ca mai vedem. daca-mi zicea altcineva, il credeam. dar in cazul de fata ma abtin. deci sa-nteleg ca realitatea e in functie de cine o afirma,nu in functie daca e sau nu adevarat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 deci sa-nteleg ca realitatea e in functie de cine o afirma,nu in functie daca e sau nu adevarat ) e in functie de pozitia astrelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 e in functie de pozitia astrelor. cand bagi si bucuresti???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 cand bagi si bucuresti???? de ce esti curios? vrei sa ma bati? cred ca vin de Pasti. adica in perioada aia. asta daca te referi cu motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 de ce esti curios? vrei sa ma bati? DA ... c'o bere'n gat!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 DA ... c'o bere'n gat!!!!Roger that. Dau un semn când ajung se vede diferenta de atitudine, bravo!. Nu obişnuiesc să ma arunc în luptă fără a şti cu ce arme lupt. Dar la el fac o excepţie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki73 Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 pai la lupta e greu,daca mai ales nu ai cu ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 cand bagi si bucuresti???? nu baga Bucuresti, ca ultima oara i s-a rupt lantul Motoreta aia nu duce un drum mai lung de 250-300 km Nu obişnuiesc să ma arunc în luptă fără a şti cu ce arme lupt. Dar la el fac o excepţie n-a pomenit nimeni de nici o lupta,dar daca tot veni vorba, stii cum e, cu cat te infoi mai tare in pene,cu atat mai umilitor este daca pierzi :> (si ca sa te citez, conteaza cel mai mult in fata cui pierzi ))) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 (editat) nu baga Bucuresti, ca ultima oara i s-a rupt lantul..Motoreta aia nu duce un drum mai lung de 250-300 km ce vrei ma... ceasul rau si pisica neagra. primul lant l-am rupt in drum spre Iasi, al doilea spre Bucurecti. dar ai vazut ce scrie pe motor ca sa nu mai zic de asta "nou" (si ca sa te citez, conteaza cel mai mult in fata cui pierzi ))) ) aia e, dar, las ca vedem noi care si cum pierde Editat Februarie 3, 2014 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki73 Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 vreu sa vad ca sunt curios.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 vreu sa vad ca sunt curios.. tu canta in continuare placa aia cu baietii din Mures ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki73 Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 si cant,acuma am pus placa cu guta,urmeaza sandu ciorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 (editat) si cant,acuma am pus placa cu guta,urmeaza sandu ciorbaCalm down boy. eu cu el doar ne "tachinam". Încearcă să fii mai constructiv aici. Fac doar glume arogante. Editat Februarie 3, 2014 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki73 Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 am inteles sefu...,sefu? vezi ca eu din 2004 sunt pe aici si la veteranii trebuie sa le dai respect,ma rog,daca vrei,nu e neaparat...dar te-am inteles,lasa ca vi la vara acasa si poate ne intalnim la o bere...toate bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 din ce vad, esti din 22 January 2014. dar fie vorba intre noi (stai relax ca-s la fel de "batran" aici) dar lasam asa si ramane sa ne vedem la bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki73 Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 stiu,dar am fost plecat in spania la capsuni si am venit acasa, acum vreau sa iau si eu o mobra sa devin din nou serpentinar.ciao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 Da da da... Şi marmota...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 Eu, unul, cred ca suzuki73 o sa-l faca pe Crazy-devil, peste tot pe unde-l prinde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki73 Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 mai nu stiu,dar incerc din toate puterile,activez si turbo,dar asa vreau sa-l prind pe o curba si sa-l depasesc,nu pe linia dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 Eu cred ca baiatul asta va face pe toti..sincer....pt ca baietii din Mures si pt ca Honda este Suzuki....a da si nu in ultimul rand pt ca circuitul de la Mures Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 Eu cred ca baiatul asta va face pe toti..sincer....pt ca baietii din Mures si pt ca Honda este Suzuki....a da si nu in ultimul rand pt ca circuitul de la Mures hahah by far, cel mai simpatic post )) +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki73 Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 multumesc art...mai sunt 7 luni si e gata circuitu,va astept acolo, si dupa ziua de forje dau de baut,gratare,etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate