inascorpio Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 (editat) FLORINE uite aici -------------------- PENSIUNE VALEA DOFTANEI 120 Km de Buc http://www.casaemanuel.110mb.com/ 0723.568.571 Zice ca pentru grupuri de moto face reducere 50 % Au mai fost citva cu motoarele si ei zic ca e ok acolo am fost eu cand si-a facut iris ziua de nastere. a fost super. dar am venit fiecare cu mancarea. nu e decat vila. pentru cazare. si atat. si eu nu vin sa gatesc. ... De avans maine sa ne intalnim sau daca poti ajunge pe la casa presei sau nu stiu vb maine dimineata la telefon 0749 158 068...Ina inascorpio ... 2 persoane ... bineeeeee.... deci nu ai dat bani si pt mine.... bineeee... Editat Septembrie 25, 2008 de inascorpio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 25, 2008 Autor Share Postat Septembrie 25, 2008 (editat) acolo am fost eu cand si-a facut iris ziua de nastere.a fost super. dar am venit fiecare cu mancarea. nu e decat vila. pentru cazare. si atat. si eu nu vin sa gatesc. bineeeeee.... deci nu ai dat bani si pt mine.... bineeee... Am dat soro am dat pentru tine 100 lei , robi 100 lei, victor 100 lei dar nu am mai scris ca ma incurc dupa in socoteli ( na ca am scris acuma, e bine????)si nu prea am timp de calcule multe si marunte Florin allyen....................... 2 persoane Florin-v ..............................2 persoane 200 lei Emil gabi 2008.....................1 persoana 50 lei Alex ramatahata .................1 persoana 100 lei Ina inascorpio .....................2 persoane (100 lei) Gabi Gomez ........................1 persoana 50 lei (de la Gingiu) Vlad ...................................1 persoana 50 lei Stefan Gingiumingiu .............1 persoana 50 lei Robias si Ivy, ..................... 2 persoane (100 lei ) Victor si Alina Vic le vic ........2 persoane 9100lei) Catalin australianu' ........ .....1 persoana 50 lei Sorin vinkator.............. ........1 persoana 50 lei Oana, Catalin ......................2persoane 100 lei Simona ...............................1 persoana 50 lei Cosmina .............................1 persoana 50 lei Cristi cristifrig ......................2 persoane 50 lei Ionut alien_x .......................1 persoana 50 lei Silviu ..................................1 persoana 50 lei TOTAL ....25 PERSOANE Bogdan sha..........................2 persoane nu a platit avans, primul venit primul servit ........................3 locuri libere Pensiunea este clasificata la 3 margarete. Micul dejun inclus in pretul de cazare. Am vorbit si de masa de pranz care costa 25 lei/persoana si include felul 1, felul 2 si desert, iar cina 20 lei. Tot ce inseamna lichide suc si iara suc aducem de acasa sau cumparam de la magazinele din zona . . Editat Septembrie 25, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 buey nene ..le mai freci mult ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 25, 2008 Autor Share Postat Septembrie 25, 2008 buey nene ..le mai freci mult ? pai daca se razgandesc !!! Florin allyen....................... 2 persoane Florin-v ..............................2 persoane 200 lei Emil gabi 2008.....................1 persoana 50 lei Alex ramatahata .................1 persoana 100 lei Ina inascorpio .....................2 persoane (100 lei) Gabi Gomez ........................1 persoana 50 lei (de la Gingiu) Vlad ...................................1 persoana 50 lei Stefan Gingiumingiu .............1 persoana 50 lei Robias si Ivy, ..................... 2 persoane (100 lei ) Victor si Alina Vic le vic ........2 persoane 9100lei) Catalin australianu' ........ .....1 persoana 50 lei Sorin vinkator.............. ........1 persoana 50 lei Oana, Catalin ......................2persoane 100 lei Simona ...............................1 persoana 50 lei Cosmina .............................1 persoana 50 lei Cristi cristifrig ......................2 persoane 50 lei Ionut alien_x .......................1 persoana 50 lei Silviu ..................................1 persoana 50 lei TOTAL ....25 PERSOANE Bogdan sha..........................2 persoane nu a platit avans, primul venit primul servit ........................3 locuri libere Pensiunea este clasificata la 3 margarete. Micul dejun inclus in pretul de cazare. Am vorbit si de masa de pranz care costa 25 lei/persoana si include felul 1, felul 2 si desert, iar cina 20 lei. Tot ce inseamna lichide suc si iara suc aducem de acasa sau cumparam de la magazinele din zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyen Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 florine ceva de vreme ai aflat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 25, 2008 Autor Share Postat Septembrie 25, 2008 florine ceva de vreme ai aflat? In prognoza nu se anunta ploaie !!!! Florin allyen....................... 2 persoane Florin-v ..............................2 persoane 200 lei Emil gabi 2008.....................1 persoana 50 lei Alex ramatahata .................1 persoana 100 lei Ina inascorpio .....................2 persoane (100 lei) Gabi Gomez ........................1 persoana 50 lei (de la Gingiu) Vlad ...................................1 persoana 50 lei Stefan Gingiumingiu .............1 persoana 50 lei Robias si Ivy, ..................... 2 persoane (100 lei ) Victor si Alina Vic le vic ........2 persoane 9100lei) Catalin australianu' ........ .....1 persoana 50 lei Sorin vinkator.............. ........1 persoana 50 lei Oana, Catalin ......................2persoane 100 lei Simona ...............................1 persoana 50 lei Cosmina .............................1 persoana 50 lei Cristi cristifrig ......................2 persoane 50 lei Ionut alien_x .......................1 persoana 50 lei Silviu ..................................1 persoana 50 lei TOTAL ....25 PERSOANE Bogdan sha..........................2 persoane nu a platit avans, primul venit primul servit ........................3 locuri libere Pensiunea este clasificata la 3 margarete. Micul dejun inclus in pretul de cazare. Am vorbit si de masa de pranz care costa 25 lei/persoana si include felul 1, felul 2 si desert, iar cina 20 lei. Tot ce inseamna lichide suc si iara suc aducem de acasa sau cumparam de la magazinele din zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 (editat) @Florin @shao pai nu ati stabilit ca va intalniti si se da avansul ? Victor si Alina Vic le vic ........2 persoane 9100lei) pai mai dam si noi bani daca a platit victor tot? in aia 9100 cred ca intra si 3 mese pe zi si bautura pt toti ) Editat Septembrie 25, 2008 de GoMeZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 25, 2008 Autor Share Postat Septembrie 25, 2008 @Florin@shao pai nu ati stabilit ca va intalniti si se da avansul ? Shao acum 5 minute a sunat si vine diseara iar florin allien maine imi plateste . Florin allyen....................... 2 persoane Florin-v ..............................2 persoane 200 lei Emil gabi 2008.....................1 persoana 50 lei Alex ramatahata .................1 persoana 100 lei Ina inascorpio .....................2 persoane (100 lei) Gabi Gomez ........................1 persoana 50 lei (de la Gingiu) Vlad ...................................1 persoana 50 lei Stefan Gingiumingiu .............1 persoana 50 lei Robias si Ivy, ..................... 2 persoane (100 lei ) Victor si Alina Vic le vic ........2 persoane (100lei) Catalin australianu' ........ .....1 persoana 50 lei Sorin vinkator.............. ........1 persoana 50 lei Oana, Catalin ......................2persoane 100 lei Simona ...............................1 persoana 50 lei Cosmina .............................1 persoana 50 lei Cristi cristifrig ......................2 persoane 50 lei Ionut alien_x .......................1 persoana 50 lei Silviu ..................................1 persoana 50 lei TOTAL ....25 PERSOANE Bogdan sha..........................2 persoane nu a platit avans, primul venit primul servit ........................3 locuri libere Pensiunea este clasificata la 3 margarete. Micul dejun inclus in pretul de cazare. Am vorbit si de masa de pranz care costa 25 lei/persoana si include felul 1, felul 2 si desert, iar cina 20 lei. Tot ce inseamna lichide suc si iara suc aducem de acasa sau cumparam de la magazinele din zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vic_le_vic Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 alo alo eu n-am dat inca nici un ban...ia pus florin pe toti 9100 pentru mine de la el putere, ce naiba, doar el e nasul...i-a dat asa...din tastatura corectura: alo alo eu n-am dat inca nici un ban...i-a pus florin pe toti 9100 pentru mine de la el putere, ce naiba, doar el e nasul...i-a dat asa...din tastatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 26, 2008 Autor Share Postat Septembrie 26, 2008 (editat) corectura:alo alo eu n-am dat inca nici un ban...i-a pus florin pe toti 9100 pentru mine de la el putere, ce naiba, doar el e nasul...i-a dat asa...din tastatura Traiasca toti ce 40 de fini ai mei !!!!! Aoleuuuu astept branul asta sa mai bem niste socata, parca este mai bine pe viraje cand se balangane "ursu si holstenu' " in casca !!!! Florin allyen....................... 2 persoane Florin-v ..............................2 persoane 200 lei Emil gabi 2008.....................1 persoana 50 lei Alex ramatahata .................1 persoana 100 lei Ina inascorpio .....................2 persoane (100 lei) Gabi Gomez ........................1 persoana 50 lei (de la Gingiu) Vlad ...................................1 persoana 50 lei Bogdan sha..........................2 persoane 100Lei Stefan Gingiumingiu .............1 persoana 50 lei Robias si Ivy, ..................... 2 persoane (100 lei ) Victor si Alina Vic le vic ........2 persoane (100lei) Catalin australianu' ........ .....1 persoana 50 lei Sorin vinkator.............. ........1 persoana 50 lei Oana, Catalin ......................2persoane 100 lei Simona ...............................1 persoana 50 lei Cosmina .............................1 persoana 50 lei Cristi cristifrig ......................2 persoane 50 lei Ionut alien_x .......................1 persoana 50 lei Silviu ..................................1 persoana 50 lei TOTAL ....27PERSOANE ........................1 loc liber Pensiunea este clasificata la 3 margarete. Micul dejun inclus in pretul de cazare. Am vorbit si de masa de pranz care costa 25 lei/persoana si include felul 1, felul 2 si desert, iar cina 20 lei. Tot ce inseamna lichide suc si iara suc aducem de acasa sau cumparam de la magazinele din zona . Editat Septembrie 25, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alien_x Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Vesti bune!!!! Se anunta vreme...nu buna,frumoasa! Cine nu crede... : http://www.accuweather.com/world-forecast2...OV&metric=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyen Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 wowwwww...go go go...plecam de acum ?? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alien_x Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Ar fi o idee buna,dar unde mergem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 26, 2008 Autor Share Postat Septembrie 26, 2008 Florin allyen....................... 2 persoane Florin-v ..............................2 persoane 200 lei Emil gabi 2008.....................1 persoana 50 lei Alex ramatahata .................1 persoana 100 lei Ina inascorpio .....................2 persoane (100 lei) Gabi Gomez ........................1 persoana 50 lei (de la Gingiu) Vlad ...................................1 persoana 50 lei Bogdan sha..........................2 persoane 100Lei Stefan Gingiumingiu .............1 persoana 50 lei Robias si Ivy, ..................... 2 persoane (100 lei ) Victor si Alina Vic le vic ........2 persoane (100lei) Catalin australianu' ........ .....1 persoana 50 lei Sorin vinkator.............. ........1 persoana 50 lei Oana, Catalin ......................2persoane 100 lei Simona ...............................1 persoana 50 lei Cosmina .............................1 persoana 50 lei Cristi cristifrig ......................2 persoane 50 lei Ionut alien_x .......................1 persoana 50 lei Silviu ..................................1 persoana 50 lei Alex goldburg.....................1 persoana TOTAL ....28PERSOANE Pensiunea este clasificata la 3 margarete. Micul dejun inclus in pretul de cazare. Am vorbit si de masa de pranz care costa 25 lei/persoana si include felul 1, felul 2 si desert, iar cina 20 lei. Tot ce inseamna lichide suc si iara suc aducem de acasa sau cumparam de la magazinele din zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alien_x Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Tot ce inseamna lichide suc si iara suc aducem de acasa sau cumparam de la magazinele din zona Da,sa traiti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawa10zxr Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Mai adaugati inca o persoana: je, Bogdan, vin cu Robias si cu Ivy;of course, nu pe acelasi motor, hihihiii... sper sa se lase cu destule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivy Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Mai adaugati inca o persoana: je, Bogdan, vin cu Robias si cu Ivy;of course, nu pe acelasi motor, hihihiii... sper sa se lase cu destule nu.se.mai.bea.bere.ca.e.frig.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 26, 2008 Autor Share Postat Septembrie 26, 2008 Florin allyen....................... 2 persoane 100 lei Florin-v ..............................2 persoane 200 lei Emil gabi 2008.....................1 persoana 50 lei Alex ramatahata .................1 persoana 100 lei Ina inascorpio .....................2 persoane 100 lei Gabi Gomez ........................1 persoana 50 lei (de la Gingiu) Vlad ...................................1 persoana 50 lei Bogdan sha..........................2 persoane 100Lei Stefan Gingiumingiu .............1 persoana 50 lei Robias si Ivy, ..................... 2 persoane (100 lei ) Victor si Alina Vic le vic ........2 persoane (100lei) Catalin australianu' ........ .....1 persoana 50 lei Sorin vinkator.............. ........1 persoana 50 lei Oana, Catalin ......................2persoane 100 lei Simona ...............................1 persoana 50 lei Cosmina .............................1 persoana 50 lei Cristi cristifrig ......................2 persoane 50 lei Ionut alien_x .......................1 persoana 50 lei Silviu ..................................1 persoana 50 lei Alex goldburg.....................1 persoana TOTAL ....28PERSOANE Mai adaugati inca o persoana: je, Bogdan, vin cu Robias si cu Ivy;of course, nu pe acelasi motor, hihihiii... sper sa se lase cu destule Pai nu prea mai avem cum sa adaugam ca nu mai sunt locuri !!!! Te anuntam daca vrei daca renunta cineva !!!! nu.se.mai.bea.bere.ca.e.frig.... Am mers noi pe intorsura buzaului la -2 grade data trecuta si sa nu beau bere la frumusetea de vreme care se anunta???? nici nu ma gandesc !!!! Traiasca fini !!!!! Cand v a cununam????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawa10zxr Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 nu.se.mai.bea.bere.ca.e.frig.... Ok, o amestecam cu vodka, fie ca tine, fac eu un compromis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivy Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 poate se mai gasesc locuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowstorm Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 Cosmina nu vine. Exista posibilitatea sa nu vin nici eu. Florin allyen....................... 2 persoane 100 leiFlorin-v ..............................2 persoane 200 lei Emil gabi 2008.....................1 persoana 50 lei Alex ramatahata .................1 persoana 100 lei Ina inascorpio .....................2 persoane 100 lei Gabi Gomez ........................1 persoana 50 lei (de la Gingiu) Vlad ...................................1 persoana 50 lei Bogdan sha..........................2 persoane 100Lei Stefan Gingiumingiu .............1 persoana 50 lei Robias si Ivy, ..................... 2 persoane (100 lei ) Victor si Alina Vic le vic ........2 persoane (100lei) Catalin australianu' ........ .....1 persoana 50 lei Sorin vinkator.............. ........1 persoana 50 lei Oana, Catalin ......................2persoane 100 lei Simona ...............................1 persoana 50 lei Cosmina .............................1 persoana 50 lei Cristi cristifrig ......................2 persoane 50 lei Ionut alien_x .......................1 persoana 50 lei Silviu ..................................1 persoana 50 lei Alex goldburg.....................1 persoana TOTAL ....28PERSOANE Pai nu prea mai avem cum sa adaugam ca nu mai sunt locuri !!!! Te anuntam daca vrei daca renunta cineva !!!! Am mers noi pe intorsura buzaului la -2 grade data trecuta si sa nu beau bere la frumusetea de vreme care se anunta???? nici nu ma gandesc !!!! Traiasca fini !!!!! Cand v a cununam????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawa10zxr Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 Cosmina nu vine. Exista posibilitatea sa nu vin nici eu. Deci, s-au eliberat 2 locuri;unul, sigur;al meu este;sper;oricum merg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowstorm Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 Deci, s-au eliberat 2 locuri;unul, sigur;al meu este;sper;oricum merg. deocamdata e sigur liber doar unul. zilele urmaritoare am sa stiu sigur daca vin au ba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawa10zxr Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 deocamdata e sigur liber doar unul. zilele urmaritoare am sa stiu sigur daca vin au ba. Ok, este bine si asa; da Doaaamneeee sa avem vreme buna;Amin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 27, 2008 Autor Share Postat Septembrie 27, 2008 Ok, este bine si asa; da Doaaamneeee sa avem vreme buna;Amin. Te rog mult sa intelegi fara niciun fel de suparare ca inaintea ta mai sunt alti care asteapta sa se elibereze un loc. Sunt cei din cursul saptamanii care nu au mai prins locuri si sunt si ei pe lista de asteptare. O sa anut pe net disponibilitatea locurilor. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate