alex123 Postat Septembrie 10, 2005 Share Postat Septembrie 10, 2005 hai noroc am vazut eu mai demult pe aici o pictura cu un rider care mergea pe highway prin desert,si pe fundal se vedea un indian care calarea un cal indianul se vedea cumva stilizat,asa ca intr-un vis mai stie cineva pe unde e pictura asta? danke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Septembrie 11, 2005 Share Postat Septembrie 11, 2005 da-i pm la robybiker, sau robychopper- asta e numele acum- el a postat-o din cate imi aduc aminte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Septembrie 11, 2005 Autor Share Postat Septembrie 11, 2005 merci man chiar acum ii dau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Septembrie 11, 2005 Share Postat Septembrie 11, 2005 Asta ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Septembrie 11, 2005 Autor Share Postat Septembrie 11, 2005 sa traiesti frate merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Septembrie 11, 2005 Share Postat Septembrie 11, 2005 uite aici ai linkul cu topicul i care am pus eu mai multe /index.php?...5610&hl=postere sper sati fie de folos salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Septembrie 11, 2005 Autor Share Postat Septembrie 11, 2005 mi-a fost foarte de folos linkul merci fratilor ca ati fost prompti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate