Joon Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 intrebarea ar fi : unde se "poate " lua i.t.p.-ul pe naspa ?? postez aceasta intrebare pt. a imi ajuta un prieten care nu are bani ca sa-si mai schimbe cauciucele ' cu ce are in talon . stiu ca a mai fost un topic de genu' dar nu e de gasit . bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bau-bau Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 Daca esti din Constanta suna'ma. 0721364025. Silviu Sper ca nu esti vreun inspector... )) de la RAR.. care verifica statiile ITP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 intrebarea ar fi : unde se "poate " lua i.t.p.-ul pe naspa ?? postez aceasta intrebare pt. a imi ajuta un prieten care nu are bani ca sa-si mai schimbe cauciucele ' cu ce are in talon . stiu ca a mai fost un topic de genu' dar nu e de gasit . bafta daca stii sa dai bine din papagal, cred ca ii poti vraji pe "mesterii" de la orice statie autorizata sa-ti faca itp-ul in general, e bine sa nu te duci chiar la rar. e cel mai sigur asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate