Lope Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 CHOPPER ACADEMY organizeaza pe 11 Octombrie END OF SEASON PARTY la APASU BAR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 CHOPPER ACADEMY organizeaza pe 11 Octombrie END OF SEASON PARTY la APASU BAR atat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Septembrie 29, 2008 Autor Share Postat Septembrie 29, 2008 (editat) Salutare, pai in afara de vin fiert, bere , carnati, tuica si concursurile de baut bere si tequila, as mai putea adauga, un mic program de opera, karaoke, stripteaz.......facut de profesioniste etc. Peste toate astea, intrarea este free si cam tot ce am scris mai sus este din partea noastra......asta nu inseamna ca o sa plece lumea in genunchi de acolo si cu burta plina......dar barul este deschis toata noaptea PS: Long time no see, poate ne mai intalnim si noi Editat Septembrie 29, 2008 de Lope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAC MOTORS Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 There's gonna be sum rockinn! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Octombrie 9, 2008 Autor Share Postat Octombrie 9, 2008 (editat) Editat Octombrie 9, 2008 de Lope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAC MOTORS Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Inca 1 zi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lord Vader Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SeBIKE Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 Interesting.....suna bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 See you there ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Octombrie 11, 2008 Autor Share Postat Octombrie 11, 2008 PARTY DAY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 rock \m/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Multumim frumos pentru party, Chopper Academy. Am plecat pe la 1 fara un pic, pentru ca nu ma imbracasem adecvat si am inghetat... Ma bucur ca v-am cunoscut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
werewolf Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Fu Exceptional, am plecat pe 3 carari pe la 6 dimineata. Poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C motor Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 sa mai faceti....ca mai vin!.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHOPPERACADEMY Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 (editat) Ne pare bine ca va placut, ca am reusit sa va imbatam si promitem ca la viitoarea petrecere sa incercam sa oprim definitiv consumul de bauturi non alcoolice la CHOPPER ACADEMY PARTY. Cateva poze http://picasaweb.google.ro/adda.pustoaica/PetrecereCA# Editat Octombrie 20, 2008 de CHOPPERACADEMY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 Hehehehe. Mai greu cu aia care au de mers pana acasa si tre' sa se intoarca pe trei (sprezece) carari! Oricum, tarziu cu comentariul, dar - ce pot sa zic despre petrecere decat - "laser frate!!" :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate