Shobolanu' Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 Chopperist inrait de cand ma shtiu, am zis ca imi iau un motor pana termin Sportsterul. Daca tot aveam un chopperash, m-am gandit sa iau o sportiva ca sa experimentez celalta parte a "fortzei". Nu merita sa imi iau ceva super scump shi feroce, deci am optat pt un monstruletz clasic in toata puterea cuvantului(275 dee kg shi 138 de cai). Shi am gasit-o la un pushti care era prea speriat sa o calareasca... Am imblanzit-o, am tavalit-o, shi pamperit-o. Fortza are cat duce trenul, se comporta cu 2 persoane la fel ca 1, daca o conduci turbat e turbata, dar daca ai chef de plimbare lejera o potzi conduce catare. E tare greu de plimbat prin parcare la kg ei shi suspensia fatza e prea moale. Viteza...fuge de rupe pamantul. In concluzie, e tare tentanta celalta parte a "fortzei"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Septembrie 12, 2005 Autor Share Postat Septembrie 12, 2005 Inca o poza cu bestiutza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 cate kile are ? 270? aproape de 2 ori ca "bestia mea" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 cate kile are ? 270? aproape de 2 ori ca "bestia mea" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 Si ai postat de doua ori poate faci suma? @Shobo : sa-ti traiasca si sa te lase sa traiesti. Multi km fara probleme cu ea. Nu-i asa ca acum e mai greu de terminat HD-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Septembrie 16, 2005 Autor Share Postat Septembrie 16, 2005 merci de urari @Alveola...chiar e tare greu de terminat acuma chopperashu. Toata ziua fac planuri (financiare) ca sa vad cum le-ash putea tzine pe amandoua. Mai rau e ca shi nevasta-mea sustzine ideea cu tzinutul bestilor impreuna... Poate , poate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 16, 2005 Share Postat Septembrie 16, 2005 merci de urari @Alveola...chiar e tare greu de terminat acuma chopperashu. Toata ziua fac planuri (financiare) ca sa vad cum le-ash putea tzine pe amandoua. Mai rau e ca shi nevasta-mea sustzine ideea cu tzinutul bestilor impreuna... Poate , poate! 244288[/snapback] pai sa cotizeze si ea la choperash daca e de acord cu doua motoare . Nu de alta, dar interesul poarta fesul si cine stie... daca iti iese HD-ul cum vrei, poate se gandeste si ea ca pune manutza pa Suzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 felicitari si sa i'l stapanesti sanatos!e misto si fara incidente neplacute Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate