CrashTestPilot Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 cu siguranta si mie =)) cand mai mergem sa le aruncam putin in aer? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 seara asta pauza am facut febra musculara:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 as cam vrea sa mai mergem tot acolo si sa mai cautam locuri cu rampe poate mai conving cateva pers sa vina cu noi ce zici adi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 da ... Dar pana sa va hotarati voi,eu voi fi deja acolo si maine si poimaine,etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 deci unde este locatia? sa stie si frica din mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 deci dracusorule vrei sa mergem sa ne dam pe acolo ? sa stim de acum sa plecam deja ca azi am scapat mai devreme daca e mai dau un telefon sau 2 la restul de motarzi si poate ne strangem mai multi! astept raspuns pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 not ciunait... ma retrag la berea noastra de seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 ok capisi ...nu inteleg cum puteti sa beti bere pe vremea asta.. distractie placfuta ramane sa ne auzim daca e ceva eu cred ca ma duc sa o incerc pe o roata pe fata mea si sa mai exersez niste stopie ca imi plac la nebunie salve Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 clubul te vrea super retard, go for it Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 super retard we shall have ) am fugeat de nebun cu adi sal Azi la ce ora ne vedem si unde mergem? astept propuneri ! fiecare e bine venit sa vina cu o idee ramane sa tinem legatura pe forum pana iesim in seara asta ...sper sa se stabileasca din timp eu am plecat verific forumul cand apuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi.p Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 i hate you all ! vreau si eu supermoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 ai innebunit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 (editat) eu ies de la munca,dau pe la arc,apoi trag o fuga pana la Busteni In weekend pe unde zburdam ? Giurgiu ceva? Ia cautati pe youtube ce fac cei de la GR cu ktm-urile pe dealuri la Balanoaia Editat Octombrie 29, 2008 de blue_nightwish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 cred ca trec pe la arc atunci cand scap de la munca adik in jur de 17:30--18:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 (editat) deci pana in weekend pauza adi? ne parasesti? (asta e ...ne bagam pe stunturi atunci intr-o parcare ceva?)merge aia de la carrefour militari ...la iesire din bucuresti e pustie noaptea ! cand am fost ultima data acolo ne-am facut de cap si nici nu era paza ..e mare... lata..are asfaltu bun ...ne bagam ?sa vb si cu mr mishu zicea ca azi poate sa iasa Editat Octombrie 29, 2008 de CrashTestPilot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmisulicaa Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 deci pana in weekend pauza adi? ne parasesti? (asta e ...ne bagam pe stunturi atunci intr-o parcare ceva?)merge aia de la carrefour militari ...la iesire din bucuresti e pustie noaptea ! cand am fost ultima data acolo ne-am facut de cap si nici nu era paza ..e mare... lata..are asfaltu bun ...ne bagam ?sa vb si cu mr mishu zicea ca azi poate sa iasa Dap misu poate sa mearga azi. Deci ne intalnim la arc si plecam de acolo? 18-19 e ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 (editat) mr mishu poate si putin mai tarziu pana scapa si eu de la muncile infecte? adi ce film zici tu ca am gasit unu dar nu stiu sigur daca e asta... danut ...ce facem iesim unde am fost cu adi si cu mishu? super a fost locatia si nu cred ca ne poate distra ceva mai mult decat o alergatura mica pe acolo Editat Octombrie 29, 2008 de CrashTestPilot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmisulicaa Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 mr mishu poate si putin mai tarziu pana scapa si eu de la muncile infecte? adi ce film zici tu ca am gasit unu dar nu stiu sigur daca e asta... danut ...ce facem iesim unde am fost cu adi si cu mishu? super a fost locatia si nu cred ca ne poate distra ceva mai mult decat o alergatura mica pe acolo Sigur! Pe la ce ora zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 pai nu stiu sigur asta e ca nu am ora fixa cred ca 8 scap si vin sa iau moto si ne intalnim lucrez la 3 minute de casa oricum daca e te sun eu sau daca apuc sa ajung la munca pe langa calc postez pe forum si mai si citesc ce planuri s-au facut salve Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 eu ies oricand,dar nu imi place incertitudinea si intarzierea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 (editat) eu nu sunt sigur daca ajung la timp Editat Octombrie 29, 2008 de Donnie Darko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmisulicaa Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Pai eu zic la 8 la arc si vorbim si cu CrashTestPilot daca a scapat de la munca si ne intalnim si cu el. Deci "drop a line" daca veniti la 8 la arc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 (editat) ok,sunt la 8 la Arc,poate si mai devreme. Ma recunoasteti dupa casca cu Movistar albastra. eu nu sunt sigur daca ajung la timp Pai oricum pe tine te vedem mai mult postand decat iesind,asa ca,ne pare rau,nu te luam in seama ) Editat Octombrie 29, 2008 de blue_nightwish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 nu te uiti unde trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 ca sa arunc incertitudine in discutie.......nush daca vin.....)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate