bibanu Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Misto Scott-urile . Genius , nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Noiembrie 23, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2008 Misto Scott-urile . Genius , nu? super cizme. Am bagat deja 10 sedinte de fizio si kineto. de 10 zile bag si bicicleta in fiecare zi. Am ajuns al 22 minute pe pozitia 4 - si cresc cate putin in fiecare zi. Mobilitatea si muschii isi revin foarte frumos. Vineri am facut radiografie - osul s-a sudat. Mi-a dat voie sa il pun in pamant - deocamdata tot cu carje inca 2-3 saptamani. E spre bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 Doamneajuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
REA Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 Bine ai revenit Ionutule printre noi...cei cu ambele picioare pe pamant. .Spor la recuperare si sa ne vedem sanatosi la anul,cu picioarele in scarite. Andrea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Noiembrie 24, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2008 merci de incurajari baieti si Andreea abia astept sa ma urc pe motoreta sa-i termin rodaju' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 merci de incurajari baieti si Andreea abia astept sa ma urc pe motoreta sa-i termin rodaju' I-ti tinem pumnii,ca sa fie totul ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BGS Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 merci de incurajari baieti si Andreea abia astept sa ma urc pe motoreta sa-i termin rodaju' daca vrei il termin eu pt. tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 merci de incurajari baieti si Andreea abia astept sa ma urc pe motoreta sa-i termin rodaju' Dada termina pt ca Muntele amiaza te asteapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Februarie 8, 2009 Autor Share Postat Februarie 8, 2009 pauza de "minim 1 an" a durat fix 4 luni si o saptamana Ieri am iesit la prima tura pe la monteoru. Usurel, batraneste ... la lupta nu noroaiele. As fi preferat sa am o motoreta mai putin turbata la iesirea asta ... dar asta avem cu asta defilam. Usurel, usurel sper sa prind curaj. Ieri am mers fara sa risc nimic - nu e fun deloc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 pauza de "minim 1 an" a durat fix 4 luni si o saptamana Ieri am iesit la prima tura pe la monteoru. Usurel, batraneste ... la lupta nu noroaiele. As fi preferat sa am o motoreta mai putin turbata la iesirea asta ... dar asta avem cu asta defilam. Usurel, usurel sper sa prind curaj. Ieri am mers fara sa risc nimic - nu e fun deloc! incet prietene nu trebuie sa dovedesti la nimeni nimic.old boys tata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate