4bike Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 Daca te gandesti sa-l vinzi asa cum e,da-mi un pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 am gasit cartea tehnica de la mz bk 350....daca intereseaza pe careva editia 1958 am sa pun poze mai incolo..... moto care am avut-o am vazut-o acu la muzeu ...e si o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 am gasit cartea tehnica de la mz bk 350....daca intereseaza pe carevaeditia 1958 am sa pun poze mai incolo..... moto care am avut-o am vazut-o acu la muzeu ...e si o poza La care muzeu?Da-ne niste amanunte.Arata super.Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 (editat) La care muzeu?Da-ne niste amanunte.Arata super.Bunu. uite o alta poza ....nu stiu la ce muzeu ....ca am salvat pozele in calc dar nu o mai gasesc pe net mobra nu a fost restaurata de mine ....s-a vandut din braila prin 2002 sau 2003...s-au dat 2 bucati cu 10 mil iar asta din poza avea si atas...era inmatriculata si cu toate actele la zi cartea e putin ingalbenita de timp 1958 Editat Ianuarie 13, 2010 de FlorinSg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Nu sunt in muzeu,e colectia privata a lui Danciu George. si doar le-a prenzentat la o expozitie organizata de retromobil.Intradevar,acu multi ani avea "centru de achiziti" in zona Braila-Galati. Sunt scoase la vanzare majoritatea pe bikeshop...numai sa va tineti bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Nu sunt in muzeu,e colectia privata a lui Danciu George. si doar le-a prenzentat la o expozitie organizata de retromobil.Intradevar,acu multi ani avea "centru de achiziti" in zona Braila-Galati. Sunt scoase la vanzare majoritatea pe bikeshop...numai sa va tineti bine da asa o fi da pai banuesc ca pretu a crescut de la 10 mil la cateva mii de euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Ianuarie 15, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2010 am gasit cartea tehnica de la mz bk 350....daca intereseaza pe carevaeditia 1958 am sa pun poze mai incolo..... moto care am avut-o am vazut-o acu la muzeu ...e si o poza wow vreau eu cartea Mesaj completat wowvreau eu cartea pe bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 wowvreau eu cartea Mesaj completat pe bune. se rezolva daca e am vazut ca cauti si revista motolife uite nr pe care le are un baietas 37,43,44,45,46,47,48,49,50,51,52,53,54,55, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Ianuarie 15, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2010 se rezolva daca eam vazut ca cauti si revista motolife uite nr pe care le are un baietas 37,43,44,45,46,47,48,49,50,51,52,53,54,55, ar fi super cartea tehnica cu revista motolife am rezolvat cu userul "darch" . luni imi trimite.numai de nr 46 am nevoie , ca are in continut o dscriere despre MZ BK350 Mesaj completat se rezolva daca eam vazut ca cauti si revista motolife uite nr pe care le are un baietas 37,43,44,45,46,47,48,49,50,51,52,53,54,55, i`m back cum rezolvam cu cartea tehnica de la BK? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 cartea este inramata si pusa ca amintire in garaj pe un perete...este singurul lucru care mi-a mai ramas de la mz daca ajungi pe la intruniri anu asta ma faci atent si pot sa ti-o aduc sa o tragem eventual la xerox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Februarie 26, 2010 Autor Share Postat Februarie 26, 2010 (editat) iti dau un pont daca mai vrei o amintire cauta in revista "moto life'" nr 46 din 2006. acuma am vazut niste poze,si vezi surpriza ai sjcris mai sus ca ai un baietas care are cateva reviste si are si nr 46 sanatate Editat Februarie 26, 2010 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 iti dau un pontdaca mai vrei o amintire cauta in revista "moto life'" nr 46 din 2006. acuma am vazut niste poze,si vezi surpriza ai sjcris mai sus ca ai un baietas care are cateva reviste si are si nr 46 sanatate ok, asa am sa fac ....sper sa dau de el zilele astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Februarie 27, 2010 Autor Share Postat Februarie 27, 2010 DA DE STIRE DUPA CE VEZI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 (editat) DA DE STIRE DUPA CE VEZI nu am reusit sa ma mai gasesc cu baiatu ala cu revistele dar m-ai facut curios Editat Martie 30, 2010 de FlorinSg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Martie 31, 2010 Autor Share Postat Martie 31, 2010 e o descriere despre motorul asta si niste poze cu un bk350 si cred ca e asta de care zici tu ca l-ai avut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 e o descriere despre motorul asta si niste poze cu un bk350 si cred ca e asta de care zici tu ca l-ai avut am sa incerc sa mai caut nr revistei ...ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 salut, ce se mai aude de bk ul ala , mai este ,nu mai este de vanzare zilele astea am dat de unu la un mos, il are in podul casei, si nu stiu ce sa fac sal iau sau sa nu il iau ziceti ceva ca nu stiu ce sa fac mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 Ia-l si pune-l aici, ca o fi careva care are nevoie de piese sau de ea intreaga daca e in mintile ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 azi am achizitionat mz bk 350 este dezmembrat si este f mult de munca la el plasez aici cateva poze cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Februarie 9, 2011 Autor Share Postat Februarie 9, 2011 (editat) felicitari pt achizitie nu eram pe faza ieri.pan la urma il asamblezi sau il dai pe piese? daca are tot,mai bine il faci. asta e MZ BK350 si are 17 cp daca il dezmembrezi...ma-s abona la scaun fata,capace chiuloasa,capac carburatie, cric central si aripi Editat Februarie 9, 2011 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 nu se vinde nimic il fac ,ca am multe piese noi si il inmatriculez merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Februarie 10, 2011 Autor Share Postat Februarie 10, 2011 bafta la facut frumos poate dam o tura impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Februarie 10, 2011 Share Postat Februarie 10, 2011 de ce nu sa o vad eu pe roti si facem o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Februarie 10, 2011 Share Postat Februarie 10, 2011 sper sa te tina puterea si ambitia sa o faci functionala plus sa o inscrii.Ai nevoie de multa vointa garnisita cu cel putin 1000 euro pt a reusesi sa o faci admirabila.Cred ca ar fi bine sa deschizi un topic separat, cu mai multe poze pe bucati, un inventar sa vezi ce itit lipseste si poate se mai gaseste pe la cineva. Multa bafta....mi-ar placea sa vad un topic ca la carte cu reconditionarea ei:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Februarie 12, 2011 Autor Share Postat Februarie 12, 2011 (editat) de ce nu sa o vad eu pe roti si facem o tura uite un link (ca sa prinz avant la reconditionat ) unde am postat un filmulet,filmat anul trecut in ungaria,la adunare de moto din "kisujszallas".participand la un concurs de decibel.simbolic.va rog nu comentati defectele mele corporale. rezultatul: 110 db. http://www.flickr.com/photos/szatmary_robert/4790898500/ Editat Februarie 12, 2011 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate