robert bk350 Postat Mai 25, 2011 Autor Share Postat Mai 25, 2011 daca crezi.... dau jos tablitele, fac sablon din carton,si iti trimit intr-un plic.nu le gasesc pe celelalte.astai baiu meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Mai 25, 2011 Share Postat Mai 25, 2011 am gasit tablitele de aerisire dinam fa-mi te rog un sablon cu piesa aia cu 2 colturi si spune-mi care este lungimea totala a tijei si cat are filet la capete sa le fac eu, ca de robinet m-am descurcat am unu mai micut dar bun din plastic sau ceva de genu, ii pun un arc cu 2 saibe de inox si ii gata mai pun niste poze cu lucrearea , care avanseaza si in maxim 1 luna tre sa fie gata, dar roata nu am gasit si o poza cu tobele pe care am sa le pun la ea, dar am doar una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Mai 25, 2011 Autor Share Postat Mai 25, 2011 okay dar numai saptamana viitoare pot.cand ma duc la socrii.de piesa asta zici?din poza jos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Mai 25, 2011 Share Postat Mai 25, 2011 da la piesa aceea imi trebuie un sablon ca sa fac una la fel, imi trimiti un plic cu o scrisorica si un sablon in care sa imi spui si cotele la tija aia filetata ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Mai 26, 2011 Autor Share Postat Mai 26, 2011 SE REZOLVA dar chiuloasele nu le-ai montat inca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Mai 26, 2011 Share Postat Mai 26, 2011 pana acum arata foarte bine..incepe sa prinda forma.O sa iasa o motocicleta destul de rara si frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 pana acum arata foarte bine..incepe sa prinda forma.O sa iasa o motocicleta destul de rara si frumoasa. da asa este o sa iasa ceva frumos zic eu, nu exceptional dar frumos cumva gasesc pe la tine un cerc de roata de mz 125 rt de spate pe 19 ?, daca ai asa ceva anunta-ma sa facem un targ ceva , dar sa fie in stare buna ,neruginit ca sa am incredere in el ,sa nu imi rup gatu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Mai 28, 2011 Autor Share Postat Mai 28, 2011 cred ca roata de rt/1.primul model e identic ca la bk.dar nu bag mana`n foc. sunt o gramada de piese de pe bk ,care sunt comune de pe alte RDG-iste (mz,simson,iwl,emw,etc). motoreta ta o sa arete mult mai bine de cat al meu . eu am asamblat-o in 2002.si de atunci nu prea am mai facut nimic la ea.dar oricum mai mult sta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 da ai dreptate sunt multe piese care au fost folosite la mai toate modelele din acei ani de catre fabricile nemtesti cel putin awo touren si bk ul sunt aproape identice la cadru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Mai 29, 2011 Autor Share Postat Mai 29, 2011 cadru la prima vedere numai.eu ma refeream la lampi,manete,partile/piesele electrice,tobe,etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Iunie 11, 2011 Share Postat Iunie 11, 2011 revin cu poze noi, saptamana care vine sper sa fie gata mai imi trebuie 2 camere, baterie si cablurile pe care tre sa le confectionez marti mai pun pe ea tot ce lipseste in afara de instal el si roti iar pana vineri sper sa fie gata rotile va tin la curent continuu de 6 v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iunie 12, 2011 Autor Share Postat Iunie 12, 2011 avansezi destul de bine. chiuloasele sunt lustruite? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 chiulasele au fost degresate si curatate cu o solutie fff buna apoi lustruite un pic se apropie de final sau ma apropii de final maine instalatia electrica si pe vineri rotile si ii aproape gata hai la poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iunie 16, 2011 Autor Share Postat Iunie 16, 2011 mai ai de pus rotile si instalatia electrica de facut.pana la urma ai gasit piesa nr.2 ? ala de la telescoape fata. amortizoru ala de ghidon,scoate le suprafata tot motoru sa ne ti la curent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 da am gasit piesa nr 2 dar dupa ce am pus altele nui bai ca mere asa pana o desfac iar, pt cromajul telescoapelor fata zii asa iti place robinetu ala al meu , nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alident Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 Felicitari, arata superb !!!!!!!!!!!! Imi pare rau ca n-am vazut-o sambata Cu ce ai lustruit motorul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 se raceste mai usor nelustruit/de noi nu erau lustruite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 Felicitari, arata superb !!!!!!!!!!!! Imi pare rau ca n-am vazut-o sambata Cu ce ai lustruit motorul ? motorul nu este lustruit ci doar curatat cu o solutie de degresat si cu o perie de plastic doar capacele sunt date la perie de sarma si lustruite cu creta de lustruit cromu, dar fara sa se ajunga la luciu Felicitari, arata superb !!!!!!!!!!!! Imi pare rau ca n-am vazut-o sambata Cu ce ai lustruit motorul ? motorul nu este lustruit ci doar curatat cu o solutie de degresat si cu o perie de plastic doar capacele sunt date la perie de sarma si lustruite cu creta de lustruit cromu, dar fara sa se ajunga la luciu cu va promiteam ca va tin la curent , de 6 v iata cum decurge lucrarea cred ca o sa ii pun si seaua spate, voi ce spuneti, cum ar venii, mai frumos sau mai urat ? in penultima poza este cel mai bun MZ rias din zona si nu numai de mz uri ,au trecut prin mainile lui aproape toate modelele de moto, el este nea Fane din Lipanesti Prahova Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iunie 19, 2011 Autor Share Postat Iunie 19, 2011 (editat) sa traiasca nea Fane cu saua spate arata oribil.eu l-am dat jos,si am pus portbagaj de RT125.are un aspect mai bun. Editat Iunie 19, 2011 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Iunie 19, 2011 Share Postat Iunie 19, 2011 @robert bk350 : Intradevar arata mult mai bine cu portbagajul mic in loc de sha pasager. Si eu caut pentru RT-ul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iunie 19, 2011 Autor Share Postat Iunie 19, 2011 mie imi trebuie un cauciuc pt saua spate.vreau sa ma duc in ungaria la intalnirea moto "kisujszallas",si vrea si nevasta mea sa vina.si nu am un cauciuc okay.asa ca tre sa schimb provizoriu portbagajul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack0088 Postat Iunie 20, 2011 Share Postat Iunie 20, 2011 sal. sunt interesat de intalnirea din Ungaria . te rog ceva informatii, numai daca se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iunie 21, 2011 Autor Share Postat Iunie 21, 2011 (editat) /index.php?/topic/388869-intrunire-moto/page__st__370 este un topic pe cluj.am fost anul trecut si acum 2 ani. e super.anul acesta se tine la "Tiszafoldvar" la 40 km mai incolo de locul in care se tine de obicei.anul asta se renoveaza pe acolo si nu se poate.este un strand cu apa termala.sunt prezenti foarte multi motociclisti din romania.mai ales din transilvania.in total sunt 360 km din cluj pana la tiszafoldvar.anul trecut am fost cu BK-ul.am mers impreuna cu Berchez Radu.am participat si la un concurs cu BK-ul.vezi link-ul. http://www.flickr.com/photos/szatmary_robert/4790898500/in/photostream Editat Iunie 21, 2011 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Iunie 24, 2011 Share Postat Iunie 24, 2011 as fi venit si io dar e cam departe pt mine, sunt vreo mie si ceva de km de parcurs acum sa revenim la oile noastre inca un pic si ii gata cum azi e sarbatoare ,mai bagam niste poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Iunie 24, 2011 Share Postat Iunie 24, 2011 as fi venit si io dar e cam departe pt mine, sunt vreo mie si ceva de km de parcurs acum sa revenim la oile noastre inca un pic si ii gata cum azi e sarbatoare ,mai bagam niste poze tot respectul Edi! e foarte frumoasa; sa o vedem cat mai repede pe strase! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate