Lonerider Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 (editat) Faine zone avem in tara asta, pacat ca nu avem timp si bani sa le vedem. Ceva poze facute cu ocazia intalnirii de la Targoviste , pe drum. Cetatuia Negru Voda... nu stiu cum naiba au cocotat-o acolo... Undeva intre Targoviste si Campulung. Data la camera foto s-a pierdut la inlocuirea bateriilor Editat Septembrie 12, 2005 de Lonerider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lonerider Postat Septembrie 12, 2005 Autor Share Postat Septembrie 12, 2005 Peisaje de pe drum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lonerider Postat Septembrie 12, 2005 Autor Share Postat Septembrie 12, 2005 Un popas pentru o cafea si un suc la Bran... Bazarul... nebunie curata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lonerider Postat Septembrie 12, 2005 Autor Share Postat Septembrie 12, 2005 Muntii Fagaras vazuti de pe drumul Fagaras - Sibiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lonerider Postat Septembrie 12, 2005 Autor Share Postat Septembrie 12, 2005 Un scurt tur pana in parcul Tineretului (intrarea de la Sincai) in Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 am parcurs un total de 850 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lonerider Postat Septembrie 13, 2005 Autor Share Postat Septembrie 13, 2005 Damn... si parca tot nu sunt satul de umblat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 Damn... si parca tot nu sunt satul de umblat... 242621[/snapback] FOREVER!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 16, 2005 Share Postat Septembrie 16, 2005 bravo vouă..de ce nu ați dat un semn că veniți prin BucureÂşti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lonerider Postat Septembrie 18, 2005 Autor Share Postat Septembrie 18, 2005 bravo vouă..de ce nu ați dat un semn că veniți prin BucureÂşti? 244901[/snapback] Ai dreptate, ne e rusine ca nu am dat nici un semn. Am trecut doar sa o salutam pe sora lui Bazil, asa in fuga. Data viitoare nu mai repetam gresala. Promit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate