atillas Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 am urcat binisor din olanesti spre linia de creasta(dupa ce am dat prioritate la vreo 600 de oi,caini si magari-dupa spusele ciobanilor),si la iesirea din padure peisajul mi-a taiat respiratia(printre altele si de frig)..zonele de creasta acoperite cu afinis au inceput sa rugineasca bine..parca calcam prin mijlocul unui foc ros-galbui..si dupa prima creasta ..minune zapada de 10-15 cm..viscol,deh ca pe creasta..coborare extrem de rapida pe un nou traseu descoperit de clau pana dincolo de malaia..ciorbita la o pensiune si retur pe o urcare din programul EMD de la anul care va lungi mainile la multi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Foarte foarte fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Felicitarile mele, domnilor ! Superbe zone ! Ce echipamente (haine) ati folosit si cat de eficiente au fost ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Octombrie 3, 2008 Autor Share Postat Octombrie 3, 2008 fata de cel de vara,am luat pe sub pantaloni o pereche de izmene subtiri din neopren dublate in partea din fata(speciale de iarna ptr bikeri)si geaca de tura sub care a fost tricoul de cross si un tricou de bumbac..tricoul de cross l-am folosit doar cat am traversat creasta ca era foarte frig si s-a mers relativ tare 50-70 ora.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 (editat) fata de cel de vara,am luat pe sub pantaloni o pereche de izmene subtiri din neopren dublate in partea din fata(speciale de iarna ptr bikeri)si geaca de tura sub care a fost tricoul de cross si un tricou de bumbac..tricoul de cross l-am folosit doar cat am traversat creasta ca era foarte frig si s-a mers relativ tare 50-70 ora.. Multumesc de raspuns ! Editat Octombrie 3, 2008 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumi_meseriasu Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 Foarte tare Domnilor, ma simt onorat sa am prieteni ca voi. Pacat ca a mea e de soft enduro si nu pot cutreiera muntii ca voi, dar mere pe strada brici. Respecte Avocate.Cris,misto costum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinTudor Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 asta a fost o ieshire de hobby....) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Octombrie 6, 2008 Autor Share Postat Octombrie 6, 2008 lasa bah smechere ca te vad eu pe coborarea spre malaia ..aia de 4 km..aaa si pe linia de creasta,unde derapeaza si fata si spatele doar daca te uiti la frana/acceleratie pe zapada.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate