Sari la conținut

dumi_meseriasu

Membru
  • Număr conținut

    219
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Valcea
  • Carnet moto din
    08.2008
  • Motocicleta
    aprilia pegaso 650
  • Numar Moto
    preferential
  • Club
    MOTO SHARKS VALCEA CLUB

Informații profil

  • Motociclete detinute
    nik

dumi_meseriasu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ;) "La multi ani!" cu sanatate si noroc!!!
  2. Salutare baieti, frumosa tura. Cred ca ne-am intalnit pe traseu intre Voineasa si Vidra, eu urcam spre Vidra(cu Aprilika mea). Cu frigul cum a fost ka eu am inghetat si numai pana la Vidra?Respect si Asfalt Uscat!!!
  3. Salutare, are cineva idee de unde iau setul de garnituri pt poma de frana de spate?, corpul de frana de langa pedala. Mersi. Respect si Asfalt Uscat!!!
  4. Dap eu, .Pana in prezent nu ama vut asa problema, doara tunci cand am schimbat antigelul a trebuit sa pun si in bidon si in radiator pt ca nu se umplea singur din borcan, in rest nici o problema multumesc lui Dumnezeu. Am mers vara asta prin oras cu ea 3/4 ore pe caldura aia nasoala de nu puteai respira si nici o problema doar termocupla care mere si mere si mere si te coace de mori. Respect si Asfalt Uscat!!!
  5. Salutare, imi poate spune si mie cineva din ce cauza am ceva urme de ulei la imbinarea capacului superior al pistonului cu restul motorului, acolo unde sunt acele jumatati de cercuri din plastic/ Va multumesc.
  6. Salut la toata lumea, un cablu de acceleratie unde gasesc si eu??? Ajutor pls!!! Respect si Asfalt Uscat!
  7. Sa o stapanesti sanatos si fara incidente. Reno-ul mai mere??? Respect si asfalt Uscat!!!
  8. Si eu as prezenta interes pt asfel de lucruri . respect si Asfalt Uscat!!!
  9. Salut domnu, poti sa o dai linistit jos, folia a fost pusa la tine cel mai probabil sa fereasca vopseaua de a fi zgariata de genunchiere cand ti picioarele pe jos(asa cum am facut eu), rol pur estetic asa ca poti sa faci cum vrei tu aripile alea. respect si Asfalt Uscat!!!
  10. Eu am consum 5.0%-5.5% in afara fara pasager si 6% cu pasager si alergata 100-110 si e din 97 evident carburatie. Mesaj completat @Bronto: In alta ordne de idei, am si eu nevoie de suporti de genti laterale si desigur si genti pentru pegaso I.E. De unde pot face rost? Sau are cineva de vanzare? Ca nu gasesc pe nicaieri... Eu am confectionat singur ceva suporti de bagaje(vezi cateva pagini in urma) ca nu gasesti pe nicaieri, iar cutii face cineva la Cluj Havy Duty cam 100 eur buc, strang banii si imi iau si dealea, alta solutie eu nu am gasit. Respect si Asfalt Uscat!!! Dumy's
  11. Felicitari pt achizitie, am vazut-o prin Ostroveni, o splendoare de motor, sa o stapanesti sanatos si fara incidente, dar din pacate am vazut si instinctul de incepator(ai indoit numarul ). Acu ca tot ne-am mai aglomerat de motoare de strada si nu numai prin Valcea, nu afecm o intalneala ceva, urmata de o ieseala??? Respect si asfalt uscat!!! Dumy's
  12. Ce (cuvant urat) de sofer, esti obosit ia o pauza si gata,nu nerge pe strada ca un kamicaze,mama lor de inconstienti ka s-au umplut strazile de ei. Insanatosire grabnica Adi si sa sti ka esti un tip deosebit,ne vedem la urmatoarea intalnire.Respect!!!
  13. Cod de culoare nici eu nu stiu si am aceiasi culoare ca tine, imi pare rau, dar cu transalpina sigur te insotesc. Tel 0742006371, pt detalii, eu sunt din Valcea, asa ca ne vedem in zona. respect si Asfalt Uscat!!!
  14. dumi_meseriasu

    Plimbari

    E na si cu tine, soare a fost la 20 km de unde am oprit noi atunci si l-am savurat din plin cand am dat de el, nu a doua zi . Doamne ce uameni!!!
×
×
  • Creează nouă...