Sari la conținut

dumi_meseriasu

Membru
  • Număr conținut

    219
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dumi_meseriasu

  1. Salutare baieti, frumosa tura. Cred ca ne-am intalnit pe traseu intre Voineasa si Vidra, eu urcam spre Vidra(cu Aprilika mea). Cu frigul cum a fost ka eu am inghetat si numai pana la Vidra?Respect si Asfalt Uscat!!!
  2. Salutare, are cineva idee de unde iau setul de garnituri pt poma de frana de spate?, corpul de frana de langa pedala. Mersi. Respect si Asfalt Uscat!!!
  3. Dap eu, .Pana in prezent nu ama vut asa problema, doara tunci cand am schimbat antigelul a trebuit sa pun si in bidon si in radiator pt ca nu se umplea singur din borcan, in rest nici o problema multumesc lui Dumnezeu. Am mers vara asta prin oras cu ea 3/4 ore pe caldura aia nasoala de nu puteai respira si nici o problema doar termocupla care mere si mere si mere si te coace de mori. Respect si Asfalt Uscat!!!
  4. Salutare, imi poate spune si mie cineva din ce cauza am ceva urme de ulei la imbinarea capacului superior al pistonului cu restul motorului, acolo unde sunt acele jumatati de cercuri din plastic/ Va multumesc.
  5. Salut la toata lumea, un cablu de acceleratie unde gasesc si eu??? Ajutor pls!!! Respect si Asfalt Uscat!
  6. Sa o stapanesti sanatos si fara incidente. Reno-ul mai mere??? Respect si asfalt Uscat!!!
  7. Si eu as prezenta interes pt asfel de lucruri . respect si Asfalt Uscat!!!
  8. Salut domnu, poti sa o dai linistit jos, folia a fost pusa la tine cel mai probabil sa fereasca vopseaua de a fi zgariata de genunchiere cand ti picioarele pe jos(asa cum am facut eu), rol pur estetic asa ca poti sa faci cum vrei tu aripile alea. respect si Asfalt Uscat!!!
  9. Eu am consum 5.0%-5.5% in afara fara pasager si 6% cu pasager si alergata 100-110 si e din 97 evident carburatie. Mesaj completat @Bronto: In alta ordne de idei, am si eu nevoie de suporti de genti laterale si desigur si genti pentru pegaso I.E. De unde pot face rost? Sau are cineva de vanzare? Ca nu gasesc pe nicaieri... Eu am confectionat singur ceva suporti de bagaje(vezi cateva pagini in urma) ca nu gasesti pe nicaieri, iar cutii face cineva la Cluj Havy Duty cam 100 eur buc, strang banii si imi iau si dealea, alta solutie eu nu am gasit. Respect si Asfalt Uscat!!! Dumy's
  10. Felicitari pt achizitie, am vazut-o prin Ostroveni, o splendoare de motor, sa o stapanesti sanatos si fara incidente, dar din pacate am vazut si instinctul de incepator(ai indoit numarul ). Acu ca tot ne-am mai aglomerat de motoare de strada si nu numai prin Valcea, nu afecm o intalneala ceva, urmata de o ieseala??? Respect si asfalt uscat!!! Dumy's
  11. Ce (cuvant urat) de sofer, esti obosit ia o pauza si gata,nu nerge pe strada ca un kamicaze,mama lor de inconstienti ka s-au umplut strazile de ei. Insanatosire grabnica Adi si sa sti ka esti un tip deosebit,ne vedem la urmatoarea intalnire.Respect!!!
  12. Cod de culoare nici eu nu stiu si am aceiasi culoare ca tine, imi pare rau, dar cu transalpina sigur te insotesc. Tel 0742006371, pt detalii, eu sunt din Valcea, asa ca ne vedem in zona. respect si Asfalt Uscat!!!
  13. dumi_meseriasu

    Plimbari

    E na si cu tine, soare a fost la 20 km de unde am oprit noi atunci si l-am savurat din plin cand am dat de el, nu a doua zi . Doamne ce uameni!!!
  14. dumi_meseriasu

    Plimbari

    Esti tu greu de cap , mai da casca jos de pe cap si aerisesteet . Respect si asfalt Uscat!!!
  15. dumi_meseriasu

    Plimbari

    Pun kateva ca nu am facut multe. A si o sa vedeti ca a prins radurul Loganul de politie(le-o trimit prin posta), in afara de pozele astea e numai ploie. Respect si Asfalt Uscat!!!
  16. Pai, dupa ce il speli bine cu motorina de poti sa-ti faci mustatile in el, iei o carpa mai mare si mai multa si incepi sa stergi la el cu rabdare, (pont: sterge bine si pinioanele ca pe alea mai ramane mizerie si se da pe lant innapoi de zici ca nu ai facut mare lucuru), il dai bine cu carpa pana se usuca el asa si nu mai da motorina pe nicaieri si nici mizerie, dupa care pornesti motorul pe cricul central bagi a I-a si dai cu sprey bine de tot.Il lasi cam 10 - 15 min oprit sa se aseze spreyul bine dupa care il dai sandale pe unde te taie capu. Spor!!!
  17. Salut, eu il spal cu 100% motorina ca il mai si unge putin, dupa care dau cu sprey de lant si mere struna si se curata si bine. Benzina nu prea e o algere buna ca e cam uscata ea asa si nu prea unge mai nimic. Lichid de frana eu pun la a mea din 97 DOT 4, scrie si pe capacul rezevorului de la frana de mana. Respect si Asfalt Uscat!
  18. Eu am fost anu trecut in iunie si a fost super. Doar o portiune in varf mai naspa in rest e ok si am inteles ca au mai si asfaltat ceva din el traversarea prin Lotru nu se mai face ca au facut ditai podul(am fost eu pe acolo aku 3 sapt). Dk va hotarati dati un semn si pt week end sunt disponibil, in afara de cel cu 11 iulie. Eu am propus o tura mai complexa cu ceva posturi in urma care includea si Transalpina. Respect si Asfalt Uscat.
  19. Pai dk Bmw-isti se intalnesc la Ciunget noi putem sa facem intrunirea la Vidra sau Oabrsia Lotrului(anu trecut Transalparii au fost acolo) si avem la trasee de numa numa.O data ar putea fi prin August in unul din week end-uri cand se anunta vreme frumoasa si cand poate lumea, sau mai bine facem o Turo-Intalnire cum nu s-a mai vazut pe forum cu traseul propus de mine pe zona Valcea /index.php?...20&start=20. Respect si Asfalt Uscat.
  20. Salutare la toata lumea. Facem si noi o intalnire anu asta?Respect si Asfalt Uscat.
  21. dumi_meseriasu

    Plimbari

    Are cineva pofta de o ieseala in week-endul asta? Respect si Asfalt Uscat! Mesaj completat Salut la toata lumea citioare de forum(ca cu scrisu vad ca stam cam prost), de azi incep planu pt o tura enduro turing prin zonele astea frumoase ale noastre. Traseul in mare ar fi: Rm Valcea-Brezoi - Malaia - Ciungetu - Lacurile Galbenu si Petrimanu - Urcare spre Polovragi - Novaci - Ranca - Obarsia Lotrului - Sugag - Sebes - Sibiu - Cartisoara - Transfagarasn - Curtea de Arges - Rm Valcea. Nu stiu deocamdata data si nici km si nici cate zile ar fi necesare. Va tin la curent. PS; Sunt zone bune de OFF roud pe traseu asa ca un enduro turin ar fi recomandat in tura asat ca si motor. respect si asfalt Uscat. Cine e interesat 0742006371 Dumy.sau aici pe forum.
  22. PS: @Dumi: Iti arata bine Pegaso acuma ! Mersi Berty, dar mai am ceva de facut pe la el sa fie si mai bine si mai pregatit pt sezonul asta. Dk planifi ceva let me know!Respect si Asfalt Uscat!!!
  23. Poi as veni Sambata si Duminica, dar unde pe traseu te opresti in prima noapte? ca asa as putea ajunge la voi Sambata de dimineata.
×
×
  • Creează nouă...