bau-bau Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 (editat) Bai frateee ! de mult nu am mai ras asa... cum p-L-m sa ti se rupa cadrul ??)) imi adu aminte de mine acum vreo 3 ani ...am sarit cu bicicleta un damb mare asa si cand am aterizat "era" doua da'cu motorul nu am prea auzit .bine scrie la profilul tau "iobag pe camp" chiar bagi pe camp dar nici in halul asta vezi cum sudezi cadrul ala si ia'ti casca.. nu se stie cat tine sudura si poate nu mai apuci sa ne scrii data viitoare Doamne fereste ! Editat Octombrie 5, 2008 de SSC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 5, 2008 Autor Share Postat Octombrie 5, 2008 Bai frateee ! de mult nu am mai ras asa... cum p-L-m sa ti se rupa cadrul ??)) imi adu aminte de mine acum vreo 3 ani ...am sarit cu bicicleta un damb mare asa si cand am aterizat "era" doua da'cu motorul nu am prea auzit .bine scrie la profilul tau "iobag pe camp" chiar bagi pe camp dar nici in halul asta vezi cum sudezi cadrul ala si ia'ti casca.. nu se stie cat tine sudura si poate nu mai apuci sa ne scrii data viitoare Doamne fereste ! Nu-l mai am ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 (editat) Si f... si cu banii luatii RELOADED. ....Rara doar crede ceva. La ea lipsesc faptele. Probabil ea nu va ramane cu 300 E pe minus. Sau, e K. asa de bun ? Sunt bun....la suflet.La un suc o pot scoate, dar ca sa ii dau 300 euro, nu cred.Am o parere prea buna despre ea!Sper ca ma intelegi.... Editat Octombrie 5, 2008 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darius Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Nu-l mai am ! Felicitari! Si ce e acum pe lista de cumparaturi? Apropo, sa nu uiti sa pui filmuletul, cred ca multi avem ceva de invatat. In opinia multor colegi de pe forum, TU esti un pilon important al dezvoltarii motociclism.ro, ai avut multe interventii care ne-au ajutat... sa ne descretim fruntile, si este clar ca ai mare potential, daca la varsta ta ai reusit sa rupi cadru!!! INCREDIBIL!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 5, 2008 Autor Share Postat Octombrie 5, 2008 Nimic deocamdata,nu mai am sponzori,trebuie sa mai astept ceva timp,fara sa ma dau cu moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rara Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 da mey kassule ne respectam acum reciproc toate"s bune si frumoase, asa ca ceilalti pot sa nu si mai faca griji tschussi si c naiba vroia sa zica individul ala cu "esti o otreapa".....? eu n am inteles nik mey, poate ma luminezi si p moi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 ...si c naiba vroia sa zica individul ala cu "esti o otreapa".....? eu n am inteles nik mey, poate ma luminezi si p moi Cine sa te lumineze? Eu sau tipu' cu otreapa? Eu zic sa nu te agiti inutil din orice...otrepe sunt pe toate drumurile... O zi superba mai departe tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 5, 2008 Autor Share Postat Octombrie 5, 2008 da mey kassule ne respectam acum reciproc toate"s bune si frumoase, asa ca ceilalti pot sa nu si mai faca griji tschussi si c naiba vroia sa zica individul ala cu "esti o otreapa".....? eu n am inteles nik mey, poate ma luminezi si p moi La noi in Romania e plin de d'astea E un fel de super star Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oNuR Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 ba da tot nu inteleg .. ai murit si esti pe forum :| ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cusack Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 A cazut cu mobra fara casca, a dat cu capul de un bolovan si a murit. Norocul nostru ca avea aparatul foto digital in buzunarul de la piept si sufletul i s-a salvat pe cardul de la camera. Cand amicii au pus pozele pe net cu ele a ajuns si sufletul bietului motociclist si acum bantuie singurele locuri care ii sunt cunoscute pe net: motociclism.ro si haifaiv @kassu Era un proverb indian ( probabil): Daca stai pe malul raului si ai destula rabdare atunci vei vedea cadavrul dusmanului plutind la vale. Parerea mea e ca se aplica si in alte cazuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 (editat) @kassu Era un proverb indian ( probabil): Daca stai pe malul raului si ai destula rabdare atunci vei vedea cadavrul dusmanului plutind la vale. Parerea mea e ca se aplica si in alte cazuri. Interesant proverb, nu-l stiam ca atare, mi l-am notat in carnetel!Suna bine, are ceva ZEN in el!Multumesc pentru ca mi l-ai facut cunoscut! Stand eu acum si meditand la ce-ai zis, ca un adevarat mioritic de Dunare ce ma stiu, observ ca pe malul fluviului sunt o gramada de gaviali de Gange.Imi este refuzata pana si placerea de a vedea plutind la vale cadavrele dusmanilor.Ma bucur totusi la gandul ca macar gavialii din Gange vor fi satui. Editat Octombrie 16, 2008 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cusack Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 @kassu Incearca sa extrapolezi. Dunarea/Gangele/Amazonul = un cadru mai intim dusmanul nu trebuie sa fie chiar dusman si nici sa se prezinte sub forma de cadavru, doamne fereste nu doresc sa moara rara. Got it? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Suntem off-topic.... Am inteles din prima... se pare ca tu nu ai inteles ca eu am inteles....poate am fost prea subtil.... rara cred ca va trai mult si bine si va fi fericita pana la adanci batranete....ceea ce iti doresc si tie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate