Sasa25 Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Desi vremea a fost foarte urata ne-am incumetat la o tura din Poiana Marului pe valea Bistrei, urcare in Saua Iepii spre Raul Mare. A plouat incontinuu pe traseu si uneori chiar a dat lapovita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GDan Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Abia astept si eu o astfel de iesire. Bravo! Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 poza cu aruncatul motorului este foarte misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
6speed Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 tare fain. Frumoasa zona,am fost si eu pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 (editat) Tare ultima poza ! Frumos peisajul Editat Decembrie 3, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate