bsk Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 3890KM REALI,SCHIMBAT RECENT LICHID FRANA,PLACUTE,ULEI,FILTRU.A FOST ADUSA ANUL ACESTA DIN ITALIA,PENTRU FIECARE ZGARIETURA VIZIBILA SCAD 500EUR.MOTOCICLETA ESTE IMPECABILA,TINUTA IN GARAJ. SEPARAT!!! (COSTUM VALENTINO ROSSI VERDE FOSFORESCENT,CASCA ARAI HELMET CONDOR 7-XR,CIZME+2PERECHI MANUSI) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinnsann Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 (editat) puteai sa atasezi poze 1600x1200 cu fiecare litera ca le descarcam si noi si sa vada mai bine ochiu si baga scris cu rosu ca negru e pentru emo Editat Octombrie 1, 2008 de sorinnsann Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani31 Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 AI GRESIT SECTIUNEA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 (editat) model 05.11.2005...? mare pacat....eu cautam unu model din 04.11.2005...ca is mai bune...CICA de fapt eu nu am vazut decit titlul topicul-ul...ca restul e scris prea mic... Editat Octombrie 1, 2008 de magg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 PENTRU FIECARE ZGARIETURA VIZIBILA SCAD 500EUR. Daca trec pe langa ea si ii trag 2-3 cuie, mai lasi 2-3 mii de Eur sa inteleg ? P.S.: Ma dor ochii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Daca trec pe langa ea si ii trag 2-3 cuie, mai lasi 2-3 mii de Eur sa inteleg ? P.S.: Ma dor ochii ! Problema e alta. Omu' nu o fixat pretul.Cand ajungi acolo ,incepi sa numeri zgarieturile.Tu gasesti 10 mari si late. Omul ,cinstit,cum e romanul, iti scade 5000 euro la motor........din 12 000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hector_4me Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Daca vreti nr de telefon il gasiti in locul celui de la motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bsk Postat Octombrie 2, 2008 Autor Share Postat Octombrie 2, 2008 Salut, Ce am spus despre motocicleta totul este adevarat. Id de mess: bosky_privat Putem sa discutam mai multe acolo si sa vad arat toate pozele care le am. Nu prea am pus alea aici ca nu am stiut marimile. Va salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 eu cred ca omu a scris cu fontul ala ca nu mai vede la cat a cautat zgarieturi ca sa fie sigur ca nu lasa la pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 eu cred ca omu a scris cu fontul ala ca nu mai vede la cat a cautat zgarieturi ca sa fie sigur ca nu lasa la pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate