Sergiu 30 Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 While it might appear that I don't like this bike, in fact I love it, if only for its insanity. It's the sort of thing you'd want to have in a garage containing several machines of varying abilities, where it would sit at the end marked "extreme" with nothing parked beyond it. I wouldn't ride it very much, but when I did, there would be nothing else to give me a wild, dangerous thrill as pure as that delivered by the '08 Ninja. asta spune totul... btw e un topic destinat flame-urilor gata..acuma scrieti-mi despre cat de fiabile sunt hondele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 esti trist rau, treci pe pegas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Septembrie 30, 2008 Autor Share Postat Septembrie 30, 2008 a cui esti tu ca tot te uit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 incearca pe bmx cu atas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Septembrie 30, 2008 Autor Share Postat Septembrie 30, 2008 la 13 ani te lasa ai tai in fata calculatorului la 11 noaptea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 cand dormi iti doresti sa devina mai fiabila kawasaki ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Septembrie 30, 2008 Autor Share Postat Septembrie 30, 2008 cand dormi iti doresti sa nu mai fii ca inainte de culcare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 o sa ma rog la ingerasul meu in seara asta sa nu se mai strice kawa astea, sa poti avea si tu o viata normala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Septembrie 30, 2008 Autor Share Postat Septembrie 30, 2008 vad ca tii neaparat sa imi faci concurenta la titlul de cele mai cretine topicuri si replyuri diferenta e ca eu scriu la vrajeala pe cand tu scrii la adevarata valoare te rogi la ingerashi? in mosul mai crezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 ma tu esti un disperat... tu ai o problema. dute frate si fa-ti sicriu cu kawasaki pe el si gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 (editat) gata ma...s-a umflat adrenalina in voi ? deci honda e honda kawasaki e kawasaki yamaha e yamaha suzuki e suzuki parerea mea Editat Septembrie 30, 2008 de black_killer_reloaded Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Septembrie 30, 2008 Autor Share Postat Septembrie 30, 2008 ce melodie o mai scos guta saptamana asta? yes topicul meu pro flame-uri functioneste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 ce melodie o mai scos guta saptamana asta? yes topicul meu pro flame-uri functioneste in primu rand ascult manele vechi. nu noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 da, cred si in zana maseluta si cred ca intr-o zi o sa fie fiabile si kawa, ma rog sa vina mai repede ziua aia ca sa nu mai plangi pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 mertane, de unde stie sergiu ca tu asculti manele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Septembrie 30, 2008 Autor Share Postat Septembrie 30, 2008 crezi ca mai vine o alta zi? legenda asta cu fiabilitatea slaba e din cauza unor copii de 13 ani care au prea mult timp liber de petrecut in fata calculatorului ti-ai facut lectiile sau vine taicatu cu cureaua si te obliga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 mertane, de unde stie sergiu ca tu asculti manele? in primu rand ascult o manea una pe zi. atat. nu mai mult. si nu stiu de unde stie. a vazut el pe niste topicuri ca am zis "fara numar" .... cred. nu stiu. dar ma doare undeva de ce zice el. ca se vede clar ca are probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Septembrie 30, 2008 Autor Share Postat Septembrie 30, 2008 una pe zi cica una bucata album Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 cu cureaua sergiule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 (editat) pt sergiuwaka bei sprite? esti disperat ! bing bang, un cantecel, bing bang :) treaba e ca mie imi place doar sa rad de tine si tu pui botul la maxim...dar de, eu sunt doar un copil Editat Septembrie 30, 2008 de tiptil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Septembrie 30, 2008 Autor Share Postat Septembrie 30, 2008 gandesti din inertie si scrii din centrifuga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 da, cred si in zana maseluta si cred ca intr-o zi o sa fie fiabile si kawa, ma rog sa vina mai repede ziua aia ca sa nu mai plangi pe forum Traiasca tie, tu cu fzr-ul ala (aka scandura) vii sa comentezi aici modelele scoase de Kawasaki ? I-ati si tu o motocicleta calumea si dupa aceea vei fii acceptat de "comunitatea motociclistilor din romania virtuali" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 cu cureaua sergiule? nu.... cu lantul de distributie de la vreun kawasaki bulit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Septembrie 30, 2008 Autor Share Postat Septembrie 30, 2008 ai casetofon pe 900rr sa mearga guta in ritm cu clantanitul intinzatorului? cika laka ciki cia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 sergiulica, ti-ai adus prietenii??? nu mai faci fata singur... :) eu va iubesc pe toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate