Sergiu 30 Postat Octombrie 2, 2008 Autor Share Postat Octombrie 2, 2008 expresii vechi pentru oameni noi oricum replica cu virgula kawasaki nu e fiabila ai mai folosit-o si tu deci hotule nu striga dupa hoti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 imi place despre tine...esti amuzant Bre, si tu esti amuzant, da un pic cam prea obseda(n)t totusi Si eu am un ZX-6R, da nu ma apuc sa explic peste tot cat de bun e. E bun, da nici restu nu-s rele deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 expresii vechi pentru oameni noioricum replica cu virgula kawasaki nu e fiabila ai mai folosit-o si tu deci hotule nu striga dupa hoti stai jos, nota 1 , ai copiat "kawasaki nu e fiabila" nu e replica, e mit busted, dovedid... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Octombrie 2, 2008 Autor Share Postat Octombrie 2, 2008 cate campionate mondiale de anduranta are yamaha? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 iar ai pus botul vad plangi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Octombrie 2, 2008 Autor Share Postat Octombrie 2, 2008 de fapt da ce imi bat eu capul cu tine am intalnit multa lume cretina la viata mea dar tu sigur esti pe podium undeva imi bat aici capul sa iti explic tie tare mi-as dori sa te intalnesc fata in fata sa iti "argumentez" pozitia mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 stiu ca ofticatii cand incep sa fiarba sar la bataie :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Octombrie 2, 2008 Autor Share Postat Octombrie 2, 2008 ive proven my point Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 daca spun ca-mi plac kawasaki promiti sa fi un copil cuminte si sa nu mai faci spume la gura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 daca spun ca-mi plac kawasaki promiti sa fi un copil cuminte si sa nu mai faci spume la gura? Tu prin afirmatiile tale nu doar il ataci pe el, ci spui tuturor posesorilor de kawasaki ca au motociclete proaste.. Las-o mai usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 parca scria in primul post ca e un topic destinat flame-urilor deci d c va asteptati la altceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretzeL Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Si motor cand ne luam sergiule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freak Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 (editat) Am avut un zx9r 2002 =am pus pe bord peste cei 8000 de km inca 12 000 fara probleme ... Acum detzin un ER 500 avea 16 000 km cand lam luat , acum are 39 000 km in afara de service ul regulamentar shi o inlocuire de kit ambreaj + cablu( fiind o motocicleta mai mult folosita in orash e normal) in rest fara probleme... Si bineintzeles un Zzr1400 de nou cu 20 000 de km acum pe ceas fara probleme .... LET THE GOOD TIMES ROLL Editat Octombrie 8, 2008 de freak Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate