throttle Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Salutare din ce am citit nu m-am lamurit Cica neoprenele ( de la ktm ) ar fi mai bune, dar cica exista posibilitatea sa intre apa in amortizoare la comprimare, cand sunt imbibate cu apa..e adevarata treaba? a patit cineva ? si tot din auzite cica se "jumulesc"/deterioreaza usor.... nu ma pot baza pe auzite asa ca rog pe cei care au avut sau au sa-mi spuna care e treaba cu neoprenele astea...cu burdufurile stiu cum sta treaba...aa...cam cat tine o pereche de burdufuri? asa aproximativ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 la DR pune burdufuri ... discuția cu neoprenele e pentru furcă upside-down (adică unde nu merg burdufurile) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Octombrie 3, 2008 Autor Share Postat Octombrie 3, 2008 la DR pune burdufuri ... discuția cu neoprenele e pentru furcă upside-down (adică unde nu merg burdufurile) bine bine, dar pot pune si neoprene si ma intereseaza ceva pareri de la utilizatori treaba cu apa in amortizoare mi se pare cam trasa de par, totusi, tine ulei sub presiune si intra apa .... numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 bine bine, dar pot pune si neoprene si ma intereseaza ceva pareri de la utilizatoritreaba cu apa in amortizoare mi se pare cam trasa de par, totusi, tine ulei sub presiune si intra apa .... numai bine daca nu intri in maracini scapi 1 sezon cu acelasi neoprene,dar ele sunt facute strict ptr a proteja telescopul de praf,mizerie si zgariaturi..nu stiu ce vbiti voi de intrat apa si tinut ulei sub presiune..cum zicea si cineva mai sus se folosesc doar la furca upside-down,la cea clasica se folosesc burdufele alea gofrate din plastic care rezista si 20 de ani(am avut mai multe motoare cu burdufuri originale si cu varste de pensionare) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Octombrie 3, 2008 Autor Share Postat Octombrie 3, 2008 gata, m-am lamurit multam bibi si atillas ptr raspunsuri burdufuri o sa-mi pun numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Acum, intrebarea mea e: de ce nu neoprene la furca normala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Acum, intrebarea mea e: de ce nu neoprene la furca normala? dar nu te tine nimeni sa bagi neoprene si la o furca clasica,ideea e ca se preteaza mai bine burdufurile d.p.d.v. financiar..neoprenele de la soare,apa,namol..etc la 2 ani se uzeaza apar fisuri si trebuiesc schimbate,iar burdufurile sunt mult mai rezistente in timp.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate