Adventix Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Salut, Acum o luna a luat nastere Cagiva Mito Club Romania din necesitatea unui loc unde posesorii de Cagiva Mito sa poata schimba opinii , sa afle informatii de ultima ora si sa se ajute reciproc . Cum am spus si pe forum, pe meleagurile „.ro” nu exista informatii concrete despre acest model. Cateva pareri, specificatii tehnice si cateva poze, toate ratacite . Forumul este in mare parte axat pe Mito dar avem si sectiuni dedicate altor modele, tot sub marca Cagiva si exista si un subforum pentru alte modele 125. Sunteti invitati cu totii sa vizitati forumul dedicat celei mai frumoase motociclete din clasa 125. Cu drag, Echipa CMR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 de cand sunteti asa multi cu ..... mobra de asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 de cand sunteti asa multi cu ..... mobra de asta? Vai de ... inima ta...ce fel merge Evo cu 7 trepte  ...ce power valve,ce viteza,ce..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 stiu frate... merge laser mobra asta! insa.... nu stiam ca sunt asa de multe sa se deschida un forum al lor, dar e un punct forte.... copii de bani gata incep sa apara zilnic.... ii vezi cu niste mobre "dalea noi si cu multi ponei"! in fine.... e ceva constructiv forumul asta care se deschide bv! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Octombrie 3, 2008 Autor Share Postat Octombrie 3, 2008 (editat) stiu frate... merge laser mobra asta! insa.... nu stiam ca sunt asa de multe sa se deschida un forum al lor, dar e un punct forte.... copii de bani gata incep sa apara zilnic.... ii vezi cu niste mobre "dalea noi si cu multi ponei"! in fine.... e ceva constructiv forumul asta care se deschide bv! Ai fi surprins sa aflii ca cei mai multi dintre noi ( astia cu mito ) nu suntem deloc de bani gata. Oricum si eu sper sa iasa ceva constructiv Editat Octombrie 3, 2008 de Adventix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 UP ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 tug <3 mito Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate