dead_man_walking Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 Nici tu nu le indeplineai (ca nu ai comunista) si nu ai tacut am comunista!!!! ij jupiter 4 e japo??? wow!!! bine ca am aflat ca traiam cu impresia ca e comunista!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 Sa il stapanesti sanatos DMW-ule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Karelia Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 multzumesc otomane mie...mie.....mie sa imi multumesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 mie...mie.....mie sa imi multumesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myando Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 am comunista!!!! ij jupiter 4 e japo??? wow!!! bine ca am aflat ca traiam cu impresia ca e comunista!!! Sorry domn DMW nu am stiut eu te-am vazut "calare" doar pe aia mititica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 Sorry domn DMW nu am stiut eu te-am vazut "calare" doar pe aia mititica in afara de faptul ca scrie in profil shi ca exista un topic la Motocicleta mea nu shtiu ce ash mai putea adauga nu calaresc ij-ul pentru ca momentan ne chinuim sa alezam cilindrii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myando Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 in afara de faptul ca scrie in profil shi ca exista un topic la Motocicleta mea nu shtiu ce ash mai putea adauga nu calaresc ij-ul pentru ca momentan ne chinuim sa alezam cilindrii sorry again....greseala mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 21, 2005 Autor Share Postat Septembrie 21, 2005 multzumesc otomane mie...mie.....mie sa imi multumesti! Da mai ca (,) karelia a extras.. deci ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 bine mah, otomane, azi in corint daca vine are o bere, un suc io apar pe la 20.45-21.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 21, 2005 Autor Share Postat Septembrie 21, 2005 bine mah, otomane, azi in corint daca vine are o bere, un suc io apar pe la 20.45-21.00 Io glumeam Daca vine si Karelia iese caterinca. Mai ales daca e si Hannibal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate