RocketBoy Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 cam treaba lui cum o aduce, ideea era sa fie sub pom:)) Eu mas multumii cu un Cbr de 600 in loc de brad:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Eu mas multumii cu un Cbr de 600 in loc de brad:)) asta-i mai buna daca tot visam, sa visam la ceva mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 On-topic : Nu stiu ce sa zic despre Cbf125... dar categoric nu este cel mai reusit model al lor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 tot comentati ca e urata,dar la 2000 si ceva de euro si sub 2,5 litri la suta consum,e chiar ok intr adevar,rotile alea puteau fi ceva mai late,in rest nici nu e urata,si e nou nouta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 Honda cbf e foarte urata,are 11,2 cp,128 kg si un pret in juru la 2100 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 la 2400 am vazut o la noi suntem mai instariti ca nemtii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 Mie` imi place modelu , ca design cred ca o sa aiba concurentza cu R125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_xc Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 la 2400 am vazut o la noisuntem mai instariti ca nemtii in ce magazin ai vazut`o??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 pe coperta din spate de la revista motociclismo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 Mie` imi place modelu , ca design cred ca o sa aiba concurentza cu R125 da de unde ma , nu are concurenta nici cu first bike-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 Mie` imi place modelu , ca design cred ca o sa aiba concurentza cu R125 Taci ma in pwla mea Deocamdata n-are concurenta cu nicio motoreta de 125 SS . Ma rog ... "SS" E Facuta pt uz urban . Consuma 2 la suta e manevrabila , fiabila si am citit in universmoto ca a prins 135 la vale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate