danieI Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Stie careva daca cablu de acceleratie poate fi reparat? s-a rupt chiar aproape de maner. Am comandat altul, dar dureaza o luna pana vine. Vreau sa stiu daca se poate improviza ca sa mai pot circula pana vine cablul. model yamaha r6 1999 Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Se poate , cel mai bine schimbi sufa , la acceleratie o sufa de frana de la biciclete e numai buna, ramane de vazut cum improvizezi capetele ( cel mai simplu si trainic din capete de spite de bicicleta presate si cositorite pe sufa) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asklepios Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Stie careva daca cablu de acceleratie poate fi reparat? s-a rupt chiar aproape de maner. Am comandat altul, dar dureaza o luna pana vine. Vreau sa stiu daca se poate improviza ca sa mai pot circula pana vine cablul. model yamaha r6 1999 Multumesc reparat nu -sa faci altul da dar nu cred ca merita . poti sa mergi sa cumperi un cablu de frana de bicicleta de la rusi sa il tai la dimensiunile celuilalt ,sa il bagi pe camasa dupa ce il ungi si sa-i lipesti ceva metalic in cap,sa il prelucrezi la forma originala...toate astea cu cablul demontat de tot,adica maner,rezervor ,si suruburi carburator.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate