Vizitator brad_pit_lit79 Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 te-am vazut aseara la parculet cu boosterul, i-ai indreptat furca? si schimba-i si cilindru ca e varza, de abia ragaie, te face radu cu sr-ul lui !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Octombrie 17, 2008 Autor Share Postat Octombrie 17, 2008 te-am vazut aseara la parculet cu boosterul, i-ai indreptat furca? si schimba-i si cilindru ca e varza, de abia ragaie, te face radu cu sr-ul lui !!! deci nu stiu cine esti dar... glumesti prea mult aiurea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 deci nu stiu cine esti dar... glumesti prea mult aiurea nu glumeste deloc, si eu am avut booster-ul stramb, l-am indreptat la cald si acu trage de rupe, se vede in clipul de mai jos BOOSTER bafta all! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 deci nu stiu cine esti dar... glumesti prea mult aiurea e un ratat care are o parere proasta despre posesorii de scutere si se razbuna pe sectiunea asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator brad_pit_lit79 Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 (editat) vorbesti foarte urat pt varsta ta nu am boala pe scuteristi, te inseli si eu stiu boosterul lui sorin, e misto, oricum il rup in 2 cu scuterul meu Editat Octombrie 17, 2008 de brad_pit_lit79 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin malos Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 vorbesti foarte urat pt varsta ta nu am boala pe scuteristi, te inseli si eu stiu boosterul lui sorin, e misto, oricum il rup in 2 cu scuterul meu Baieti ,uitativa pe WWW.camamoto.com o sa gasiti o gramada de piese tunung pe care pot sa vi le aduc direct din Italia ,ma gasiti pe mesenger la euro100kgs@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 nu mai inteleg nimic, ce tot vorbiti ca l-ati vazut? in primu rand nu e din buc kawasakiman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Octombrie 18, 2008 Autor Share Postat Octombrie 18, 2008 aliatiii mei... am pus poze mai sus cu capacul si o casca pt cei interesati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidal Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 kawasakimann, mult succes in a iti indeplini visul. Ai insa grija sa nu ai probleme judiciare cu el... cel mai ok ar fi dupa ce termini de facut toate tunning-urile, sa megi la RAR sa ti-l incadreze undeva si sa poti circula fara probleme, sa nu fie stres cu legea... nu de alta dar e fapt penal... inca o data. multa bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Octombrie 20, 2008 Autor Share Postat Octombrie 20, 2008 ANUNT pe toata lumea ca nici un scuter nu poate merge pe unde a bers boosteryca azi drum accidentat in padure noroi santuri pietris nisip copaci crengi . si cu toate astea e invincibil am cumparat camera de filmat pt ghidon si voi filma iesirile si mersu pe o roata care am avansat mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 (editat) ANUNT pe toata lumea ca nici un scuter nu poate merge pe unde a bers boosteryca azi drum accidentat in padure noroi santuri pietris nisip copaci crengi . si cu toate astea e invincibil am cumparat camera de filmat pt ghidon si voi filma iesirile si mersu pe o roata care am avansat mult Cand vii pe la Bucuresti sa iti arat Aprilia Scarabeo 2T hard enduro... Editat Octombrie 20, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzzg Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 (editat) nu glumeste deloc, si eu am avut booster-ul stramb, l-am indreptat la cald si acu trage de rupe, se vede in clipul de mai josBOOSTER bafta all! Bun, in primul rand aici e vb de Booster-e, nu de chinezarii, precum cea din filmuletul tau...Ai indreptat scuterul (sau furca pt ca nu mai stim despre ce e vorba) la cald? Cum? L-ai bagat la forja? Cu totul? =)) Editat Octombrie 20, 2008 de alexutzzzg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Octombrie 23, 2008 Autor Share Postat Octombrie 23, 2008 am pus 2 crashpaduri la booster. nu stiu cat de bine se vede dar voi reveni , mai am de pus pe fata , si m-am filmat un pic asa la antrenamente, mentionez ca, cateodata imi iese mult mai bine . hihihi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 baga videourile.. sau dami un pm cu idu tau sa mi le dai pe messenger ca is curios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 eu vreau sa vad cum ai pus crashpadurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Octombrie 23, 2008 Autor Share Postat Octombrie 23, 2008 (editat) baga videourile.. sau dami un pm cu idu tau sa mi le dai pe messenger ca is curios hai ca nu le gaseam... asea sun crashpadurile si antrenamentu ...(incepator...) Editat Octombrie 23, 2008 de kawasakimann Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 cum le-ai prins ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Octombrie 23, 2008 Autor Share Postat Octombrie 23, 2008 cum le-ai prins ? de cadru si am dat gaura in carene , asa voi face si in fata nu stiu de ce nu pot sa pun filmuletu filmuletu e mai mare si nu pot sa-l pun ca e max 1mega cum il pun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 de cadru si am dat gaura in carene , asa voi face si in fata nu stiu de ce nu pot sa pun filmuletu filmuletu e mai mare si nu pot sa-l pun ca e max 1mega cum il pun? Il uploadezi pe youtube Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Octombrie 23, 2008 Autor Share Postat Octombrie 23, 2008 Il uploadezi pe youtube nu stiu cum nu merge nici pe you tube este format 3gp cu telefonu facut si deaia lasa ca ma filmez cu camera si o sa pun filmuletu. daca vreti sa vedeti filmuletu de azi datimi pm id: maniac_biker_46* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Eu pe youtube filmuletele le-am uploadat tot 3gp-uri si merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Octombrie 24, 2008 Autor Share Postat Octombrie 24, 2008 Eu pe youtube filmuletele le-am uploadat tot 3gp-uri si merge gata am reusit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Octombrie 24, 2008 Autor Share Postat Octombrie 24, 2008 Eu pe youtube filmuletele le-am uploadat tot 3gp-uri si merge gata am reusit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 slabut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Octombrie 24, 2008 Autor Share Postat Octombrie 24, 2008 pt inceput e bine zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate