Razvy Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 gata am reusit nu-i rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan01 Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 ne e rau......bv mah.... daca exersezi sa vezi ce bine o sa faci si nu or sa te mai critice astia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Incearca sa filmezi cu o camera mai performanta ca nu se intelege mai nimic . Dar din cate am inteles din acest clip , pentru inceput e bine. Bafta in continoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan01 Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 ne e rau......bv mah.... daca exersezi sa vezi ce bine o sa faci si nu or sa te mai critice astia NU E RAU*********** am vrut sa zic mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan01 Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 ne e rau......bv mah.... daca exersezi sa vezi ce bine o sa faci si nu or sa te mai critice astia NU E RAU*********** am vrut sa zic mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 hm, subtzire rau.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonutNFS Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 superb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Noiembrie 13, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2008 mantionez ca am luat 2 trante cu boosteru dar nu are nimic datorita crashpadurilor .. deci sunt folositoare...le recomand cu incredere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suciucfi Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Frumoasa piesa ai.Am inteles ceva de aici :ca mai bine faci tuning de cat sa cauti piese stoc(ma chinui de 3 luni sa le cumpar dda merge fffffffff.greu )si cam degeaba pt.modelele mai vechi dar din pacate la faza asta totul se rezuma la bani .S-al folosesti sanatos si fara incidete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 bv, foarte bine pentru inceput Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Decembrie 3, 2008 Autor Share Postat Decembrie 3, 2008 DE UNDE IMI IAU 2 CAUCIUCURI CU RIZURI GROASE PENTRU NOROI pt booster.... ajutor patineaza in noroi si acum vine si zapada.. daca aveti ceva astept... o mika plimbare de vro 70km pe traseu de ktm. in padure ... daca suntet doritori dati o fuga la bz si vb.. au sarit cativa stropi pe el dar daca suflu se ia......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 doamnee ce murdare is pe unde ati umblat ma ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 o mika plimbare de vro 70km pe traseu de ktm. in padure ... scuteru ala negru(al prietenului tau) ii murdar rau..am vazut ca ii si lovit.A cazut cumva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 DE UNDE IMI IAU 2 CAUCIUCURI CU RIZURI GROASE PENTRU NOROI pt booster.... ajutor patineaza in noroi si acum vine si zapada.. daca aveti ceva astept... o mika plimbare de vro 70km pe traseu de ktm. in padure ... daca suntet doritori dati o fuga la bz si vb.. au sarit cativa stropi pe el dar daca suflu se ia......... Pe easyparts sunt cauciucuri de iarna in care poti baga si Capse de-alea ca sa nu derapezi ! http://www.easyparts.nl/showarticles/0-968...nterbanden.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 80e costa unu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 Depinde de marime Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Decembrie 4, 2008 Autor Share Postat Decembrie 4, 2008 Depinde de marime da prietenul meu a luat vro doua trante prin noroi dar n-are nimik distractia a f super.. mai vreau .ms pt sfat cu cauciuku o sa ma interesez sa vad. de asemenea si eu am cazut mi-am rupt numaru cu tot cu suport (la care am muncit 1 zi. si cricu. noroc cu crashpadurile care m-au salvat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 (editat) am si eu unul ciudatel,mbk slider..un fel de booster...am filtrul sport ,nu apare in poza, teava sport arrow,dar viteza e aceeasi,cam 70 km....e suficient pt mine... Editat Decembrie 4, 2008 de motoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 am si eu unul ciudatel,mbk slider..un fel de booster... Misto sliderul cu stickerul naic Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 DE UNDE IMI IAU 2 CAUCIUCURI CU RIZURI GROASE PENTRU NOROI pt booster.... ajutor patineaza in noroi si acum vine si zapada.. daca aveti ceva astept... o mika plimbare de vro 70km pe traseu de ktm. in padure ... daca suntet doritori dati o fuga la bz si vb.. au sarit cativa stropi pe el dar daca suflu se ia......... Birjari de scutere!!! Un eveniment deosebit, ce'i drept la care nu as fi participat nici in vecii vecilor amin, oricat v'ati fi rugat de oasele mele, hehe(asta daca mai aveam biju'). Sa te vedem cum scoti stropii acum...Si asa ca nota de subsol atasez o poza din vremurile bune ca sa se observe cum trebuie sa arate un scuter adevarat si nu enduristele alea Hai tzuc minerilor! P.S. te provoc weekendu asta la o escapada cu scuteru' lu' radu sa vedem daca stiu sa ma mai "misc" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 Misto sliderul cu stickerul naic Bafta! si flacarile alea is cuul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 da pe naiba=)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 Naic is cuul brend . Frumos sliderul , de aruncat la cosu de gunoi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 am si eu unul ciudatel,mbk slider..un fel de booster...am filtrul sport ,nu apare in poza, teava sport arrow,dar viteza e aceeasi,cam 70 km....e suficient pt mine... intrebarea de baza e urmatoarea: se da pe'o roata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 daca are filtru sport si toba arrow! rupee asfaltu!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate