Ancalagon Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 http://stream9.broadbandvideo.com/BBV/cr/0...mv?MSWMExt=.asf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 (editat) http://stream9.broadbandvideo.com/BBV/cr/0...mv?MSWMExt=.asf KRIMINAL! Oare la noi si-ar da seama astia de la RAR daca ai face o astfel de modificare?Oricum e mult mai sigura decat taiatul unui cadru', inca o data FOARTE INTERESANT si realizabil cu putin efort! Oare noi ne permitem un astfel de kit? Editat Octombrie 13, 2008 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Octombrie 14, 2008 Autor Share Postat Octombrie 14, 2008 Cred ca e posibil sa faci multe chestii in tara si la preturi mult mai mici - in fond comunistii au fost mari fani de industrie de masini, doar sa stii unde sa cauti aparatura si sa gasesti mesterii care sa inteleaga ce vrei sa faci. Recent mi-am facut niste esapamente de inox la mobra care arata si suna mai bine decat after-marketuri de sute de euro... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 (editat) Cred ca e posibil sa faci multe chestii in tara si la preturi mult mai mici - in fond comunistii au fost mari fani de industrie de masini, doar sa stii unde sa cauti aparatura si sa gasesti mesterii care sa inteleaga ce vrei sa faci. Recent mi-am facut niste esapamente de inox la mobra care arata si suna mai bine decat after-marketuri de sute de euro... Te cred!Si tatal meu e lacatus strungar de meserie, dar din pacate nu prea are scule pentru asa ceva, mai ales ca acuma nu mai are treaba cu meseria lui din tinerete! ! Editat Octombrie 14, 2008 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Te cred!Si tatal meu e lacatus strungar de meserie, dar din pacate nu prea are scule pentru asa ceva, mai ales ca acuma nu mai are treaba cu meseria lui din tinerete! ! in locul tau l-as pune sa stringa bani macar de-un strung, mai apoi o freza rege esti apoi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 in locul tau l-as pune sa stringa bani macar de-un strung, mai apoi o freza rege esti apoi! Apoi iti trebe si un loc unde sa le pui.....e ceva de munca!Dar e realizabil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate