Alveola Postat Septembrie 18, 2005 Share Postat Septembrie 18, 2005 Aici este pagina oficiala a intrunirii de doua zile de la Naipu . Cu poze, povestiri (ca sigur sunt multe ) si... comentarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 18, 2005 Autor Share Postat Septembrie 18, 2005 sa incepem cu inceputul: plictisit de atata pescuit in care ma uitam ca buhaiul la undita fara sa prind nimic, m-am hotarat sa sperii pestii. Si i-am speriat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 18, 2005 Autor Share Postat Septembrie 18, 2005 Dar i-am speriat cu folos: i-am gonit spre Escu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 18, 2005 Autor Share Postat Septembrie 18, 2005 Escu, care "escuia", a dat drumul inapoi la peste in apa, dar nu inainte de a-l pupa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 18, 2005 Autor Share Postat Septembrie 18, 2005 facatura de mici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 18, 2005 Autor Share Postat Septembrie 18, 2005 cretzu, fericit ca tortul nostru era in forma de Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Septembrie 18, 2005 Share Postat Septembrie 18, 2005 Escu, care "escuia", a dat drumul inapoi la peste in apa, dar nu inainte de a-l pupa 245439[/snapback] ESCULE!!! Platit-ai patentul de pupat peshtii lui Rex Hunter??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 18, 2005 Autor Share Postat Septembrie 18, 2005 prietena lui Cretzu, fericita ca... fericita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 18, 2005 Autor Share Postat Septembrie 18, 2005 Sarbautoritii, mancand tortul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 18, 2005 Autor Share Postat Septembrie 18, 2005 Paw-Paw voia si el o bucatica, dar nu i-am dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 18, 2005 Autor Share Postat Septembrie 18, 2005 Noi doi fericiti ca am primit cadourile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 18, 2005 Autor Share Postat Septembrie 18, 2005 lantul salbaticiunilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 18, 2005 Autor Share Postat Septembrie 18, 2005 DMW nu stia ce scrie pe tricouri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 18, 2005 Autor Share Postat Septembrie 18, 2005 DMW a aflat ce scrie pe tricouri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 18, 2005 Autor Share Postat Septembrie 18, 2005 Desperados de la stanga la drapta: Alveola, Joee_Cretz, Stephon, Fram Ursul Kevlar, Aleko. Poza cealalta de grup nu se poate pune din motive de "permanent ban" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 18, 2005 Autor Share Postat Septembrie 18, 2005 Grupul amatorilor de cantece cantate fals saluta intrunirea de la Naipu. Rad, glumesc, dar toata lumea a cantat super misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 18, 2005 Autor Share Postat Septembrie 18, 2005 cantaretii partea a doua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 18, 2005 Autor Share Postat Septembrie 18, 2005 Partea a treia Nu ve lasati pacaliti de imaginea mea de om serios, eram ranga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 18, 2005 Autor Share Postat Septembrie 18, 2005 partea a patra Asta ca sa va faceti o idee despre cati am fost. Si mai erau cativa la lac, pescuiau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 18, 2005 Autor Share Postat Septembrie 18, 2005 partea a cincea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 18, 2005 Autor Share Postat Septembrie 18, 2005 de la stanga la dreapta, pistolul cu aer comprimat al lui Zidu, Alveola, Escu Si Paw-Paw, care incerca sa ne opreasca, dar nu era foarte convingator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 18, 2005 Autor Share Postat Septembrie 18, 2005 U die, Bitch! cam de la distanta asta am reusit sa nimeresc si eu cutia de bere De fapt, eram mai degraba asa: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 18, 2005 Autor Share Postat Septembrie 18, 2005 Cineva alimenta lacul. Nu dau nume ca dupa aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 18, 2005 Autor Share Postat Septembrie 18, 2005 baia nocturna Eu si Josephine eram singurii cu costum de baie. Restul, aveau costum, dar era al unui tip, Adam, parca-i spune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 18, 2005 Autor Share Postat Septembrie 18, 2005 Paw paw indianul ne demonstra ca are pielea rosie peste tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate