sacal Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 in numarul pe septembrie, la pag 90. sub intertitlul "125cmc"-apare fraza"cursa sfertului de litru a fost..." un sfert de litru are 250cm... mare atentie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 ce-i drept cred ca e o greseala de neatentie , nu de necunoastere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 in numarul pe septembrie, la pag 90. sub intertitlul "125cmc"-apare fraza"cursa sfertului de litru a fost..." un sfert de litru are 250cm... mare atentie! gresit.. un sfert de litru are 250ml 250cm sunt 2 metri si juma' mare atentie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Septembrie 20, 2005 Autor Share Postat Septembrie 20, 2005 gresit.. un sfert de litru are 250ml 250cm sunt 2 metri si juma' mare atentie! atunci inseamna ca eu am gresit si in revista e corect???! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 atunci inseamna ca eu am gresit si in revista e corect???! si revista si tu ati gresit.. numai eu sunt cel fara de "gresala" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 Mai pune un "c" si ai dreptate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Septembrie 20, 2005 Autor Share Postat Septembrie 20, 2005 si revista si tu ati gresit.. numai eu sunt cel fara de "gresala" tare asta cu gresala!!! acum serios, daca vorbesti de cursa sfertului de litru la ce clasa te referi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 tare asta cu gresala!!! acum serios, daca vorbesti de cursa sfertului de litru la ce clasa te referi? coca-cola in noua prezentare? 250cmc nu 250cm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate