cristi cbr Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 (editat) azi am constatat ca pierde ulei pe la garnitura chiuloasei. o sa pun cateva poze sa vedeti si voi despre ce e vorba. e deajuns siliconul pe care l-am pus sau e nevoie sa desfac capacul si sa vad de ce sta asa stramb garnitura desi ma cam tem sa ma bag la asa ceva. eu asa am luat motoru si nu am umblat niciodata acolo, deci am mers cam 10 mii km pana sa vad astazi ca scapa ulei, cat ulei? se vede in poza.. va multumesc deocamdata fuck mai am una facuta inainte de a da cu silicon in care se vedea cum sta garnitura. e facuta la rezolutie mare si are 2 m si nu ma lasa sa upload-ez aici. asta e poza Editat Octombrie 13, 2008 de cristi cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Aia nu e garnitura chiulasei e garnitura capacului de chiulasa. Siliconul pe care l-ai pus acolo nu rezolva mare lucru, daca vrei sa faci o treaba calumea trebuie sa demontezi capacul ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate