Klaus Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 spuneti-mi si mie care stit de unde as putea lua un airbrush, preferabil din tara, daca nu merge si de afara ceva la vreo 200 de fapt spuneti-mi orice poate ajuta ori din tara ori din afara, cu colete , rambursuri chestii din astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hobbix Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 spuneti-mi si mie care stit de unde as putea lua un airbrush, preferabil din tara, daca nu merge si de afara ceva la vreo 200 de fapt spuneti-mi orice poate ajuta ori din tara ori din afara, cu colete , rambursuri chestii din astea Urmareste licitatiile de pe ebay.de sa-ti faci o idee despre pret si calitate. Iti trebuie cu dublu efect cu duza mica pentru detalii si un altul cu duza mai mare pentru fond. La Oradea este o firma importatoare de machete(imi scapa numele dar revin) care importa si airbrush la preturi grele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 Am eu un aerograf de vanzare, identic cu acela pe care il folosesc in mod curent. E nou nout la cutie, nefolosit bineinteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Septembrie 21, 2005 Autor Share Postat Septembrie 21, 2005 spune-mi pret si detalii si mai astept raspunsuri multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Octombrie 6, 2005 Share Postat Octombrie 6, 2005 Am auzit ca s-ar fi bagat ceva marfa pe la Hanul cu tei, in Bucuresti la magazinele Fondului Plastic... ceva Paasche, Badger... Du-te si te uita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Octombrie 6, 2005 Autor Share Postat Octombrie 6, 2005 trimit pe cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Octombrie 6, 2005 Share Postat Octombrie 6, 2005 shi pe mine ma intereseaza, daca sunt de vanzare acolo la fondul plastic, spune-mi shi mie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AndreiRN Postat Octombrie 6, 2005 Share Postat Octombrie 6, 2005 http://cgi.ebay.com/ebaymotors/COMPLETE-AU...579616732QQrdZ1 http://cgi.ebay.com/ebaymotors/MINI-HVLP-A...579613187QQrdZ1 http://cgi.ebay.com/ebaymotors/LARGEST-AIR...579221510QQrdZ1 Cateva exemple Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Octombrie 9, 2005 Share Postat Octombrie 9, 2005 10x AndreiRN. foarte utile adresele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AndreiRN Postat Octombrie 9, 2005 Share Postat Octombrie 9, 2005 Wellcome Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cavalerr Postat Octombrie 9, 2005 Share Postat Octombrie 9, 2005 Klau parca vroia si Gusti unul dasta vb.cu el poate se duce pe la Buc. si gaseste ceva pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Octombrie 11, 2005 Share Postat Octombrie 11, 2005 0740.193.953 - sunati-ma daca ajungeti prin Bucuresti si va pot trimite sa cautati Un loc unde are sigur asa ceva - SATA - Germany, stiu deja. Vind acum si cei de la Standox - tot pe la vre-o 11.000.000 lei... Dar pentru profesionisti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Octombrie 12, 2005 Share Postat Octombrie 12, 2005 da, SATAgraph e bun, am lucrat eu cu unul, da' e cam nashpa cu reglajul de debit, in rest e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate