ninja_skija Postat Septembrie 23, 2005 Share Postat Septembrie 23, 2005 Deci? Pana la urma care incotro sau cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hell biker Postat Septembrie 23, 2005 Share Postat Septembrie 23, 2005 bai, io nu shtiu ce va place voua la corint (sau corin, ma rog..) corint sucks. o bomba ordinara, cu o buda infecta, cu preturi enorme (un prigat e 45k), cu groapa in beton la intrare de poti sa'ti rupi piciorul (poate au reparat'o totushi), cu terasa aia de rht.. un jeg. ce naiba, chiar nu se gaseshte ceva mai rezon? nu ne trebuie catifea roshie pe peretzi, dar totushi.. iar pretzurile sunt de'a dreptul nesimtzite pentru conditziile oferite.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Septembrie 23, 2005 Share Postat Septembrie 23, 2005 Hellbikere, hai in Viking! Dau o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miu! Postat Septembrie 23, 2005 Share Postat Septembrie 23, 2005 Blackland party reloaded Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 23, 2005 Autor Share Postat Septembrie 23, 2005 Blackland party reloaded cin ne-a dat de gol???? :baldy: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 24, 2005 Share Postat Septembrie 24, 2005 Despre Black Land Party SE, aici: /index.php?...t=0#entry248257 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Septembrie 25, 2005 Share Postat Septembrie 25, 2005 Deci pe unde atzi fost pana la urma vineri seara ca eu, cu doi prieteni , Hellryder shi Ivan Dnepr fuseram in Corin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 Io am ars-o prin The Jack, dupa aia am incercat Vikingu dar era cu intrare asa ca m-am tirat in Hanu cu Tei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Septembrie 30, 2005 Share Postat Septembrie 30, 2005 imi pare rau daca n-am reusit sa contactez pe cei 4 di ultimele 2 reply-uri...ar fi fost si mai bine daca ajungeatzi si voi....iuresu mai mare! sper data viitoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate