mmisulicaa Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Care se baga la sfarsit de saptamana? Eu o sa incerc sa fiu acolo de dimineata de la 10, asta ca sa prind macar 3-4 ture. Pana acum vad ca vremea se arata rece, dar uscata. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 sîmbătă dimineață vin Âşi eu, ca de obicei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan73 Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 sîmbătă dimineață vin Âşi eu, ca de obicei m-as baga si eu da' parca nu asa de dimineata ... daca vin cred ca ajung pe la 12. se mai incalzeste afara se mai incalzeste asfaltu'...stiti voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Unde e Amckart si care-s conditiile ce trebuie indeplinite sa ma pot da pe el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 tii drept > sos. pipera tunari si dupa calea ferata faci dreapta pe sos de centura , mergi 400-500 m si unde vezi benzinaria LUKOIL , langa ea e intrarea de pe circuit cerinte : sa ai echipament (casca , manusi , geaca sau plasa, pantaloni sau genunchere si ghete ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Unde e Amckart si care-s conditiile ce trebuie indeplinite sa ma pot da pe el? Google -> AMCKART -> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 hai ca poate ma bag si eu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Cred ca vin si eu.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate