Sasa25 Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 Si eu le prefer pe cele cu aluminiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
birotic Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 (editat) dopeman&pantera pana la urma care e faza cu pisica???birotic, amice, esti idiot... tot eu sunt idiot ? parca tie a trebuit sa-ti explice Dopeman gluma . si nu inteleg de ce incepi sa arunci cu vorbe grele in altii daca pusulina ta ( caci am inteles ca v-ati iubi), se face sau te face de cacao?! a, si spune-i tu Panterei ca nu ma intereseaza discutiile cu ea pe PM. chiar nu e cazul. imi plac lucrurile "pe fatza". Solo, ma bucur ca te faci bine. Editat Decembrie 3, 2008 de birotic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 io nu le suport p-alea cu aluminiu ca am pierdut vreo ora odata in padure ingercand sa le aduc la forma initiala dupa ce am dat cu ele in niste pomi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 io nu le suport p-alea cu aluminiu ca am pierdut vreo ora odata in padure ingercand sa le aduc la forma initiala dupa ce am dat cu ele in niste pomi... la romaniacs ce aveai cand ti s-a rupt levierul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate