cristi_kawasaki Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 sudura elemente de aluminiu,dural,inox,magneziu tel.0765676950 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 (editat) Magneziu uscat si multa bafta-n far! Editat Octombrie 20, 2008 de Belbody Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deepbebe Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 sudura elemente de aluminiu,dural,inox,magneziutel.0765676950 salut, poti suda o maneta de ambreaj? care ar fi pretul? mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cobra_the_best Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 @ cristi kawasaki: Intr-un manual de customizare am gasit un pdf cu manual de sudura, da' e-n americaneste. Te intereseaza, il postez? Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_kawasaki Postat Decembrie 7, 2008 Autor Share Postat Decembrie 7, 2008 da frate.mersi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 salut, poti suda o maneta de ambreaj? care ar fi pretul? mersi! dao dracului de saracie nu va apucati sa sudati manete de ambreiaj , frina esti razna ?? da se sudeaza un capac ,o scarita , o baie de ulei pina faci rost de una buna , dar nu va jucati cu manetele , cind iti este lumea mai draga atunci te lasa si cine stie in ce belele te bagi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco33 Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 pe de-o parte,ai dreptate,dar omul an cauza e artist an ceea ce anseamna sudura,andreptat jante,altele. eu am sudat diverse chestii si chiar o maneta de ambreaj titax care nu e prea ieftina. an rest apelati cu ancredere ca omu e pe meserie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate