Tigly Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 E vara in Elvetia! Adica sint 20 de grade ca atit au fost maxime si in vara asta! Sa nu mint cred ca au fost vreo 7 in care au fost peste 25 :-) Vreme buna de moto, mai ales ca nu mai roiesc chiar atitea motoare de aproape te lovesti casca in casca in curbe. Ce inseamna 200 de km cu plecare din Zug? Vreo 40 de autostrada pina intri pe urcarea spre Andermatt (1400 m). De acolo se desprin drumurile spre Oberalpass, Gothardpass (tura de Duminica trecuta) si Furkapass. Am mai facut Furka anul asta dar dupa pasul asta ai de ales intre pasurile Nufenen si Grimsel. Si eu nu facusem inca Grimselpass-ul. Asa ca Frukapass (2400 m) si Grimselpass (2100 m). Si doar doua poze , de gust :-) In ordinea spusa mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 Anul asta in mai dupa BMW Mountain Days de la Kaprun, am fost un grup de 5 moto care am ajuns pana la Davos... din pacate la Furka nu am mai ajuns... dar la anu' nu cred ca-l mai ratez! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Anul asta si noi in drumul catre Valencia am facut Oberalpass si Furkapass - extraordinare. Din pacate nu avem poze ci doar filmulete de pe pass-uri sunt superbe. In mod sigur ne reintoarcem in anii ce vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 o sa ziceti ca sunt contopist dara asta e deschid la FOTO si ce vad DISCUTII sau mama ce frumos a fost exista topic separat pt discutiiiiiiiiiiiiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate