Kali Postat Septembrie 28, 2005 Share Postat Septembrie 28, 2005 Pe drumul european dintre Cluj si Oradea, luni seara, in jurul orelor 21:00, un Matiz albastru a intrat sub/intr-un tir Volvo, pe contrasens. A trecut vreunul din voi pe-acolo? Stie cineva ceva? Am inteles ca a fost si la Protv un reportaj. Soferita era imbracata cu un pulover vernil, cam asa ceva. Eu n-am prins nici macar stirile si as vrea sa stiu mai multe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Septembrie 28, 2005 Share Postat Septembrie 28, 2005 Stirea nu exista on-line pe site-urile televiziunilor care au dat stirea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 29, 2005 Autor Share Postat Septembrie 29, 2005 Stirea a fost transmisa de Protv Cluj. Astia au arhiva?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 Da telefon, vezi ca am pus numerele "dincolo". Nu au nici macar un site functional, doar o pagina de contact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 29, 2005 Autor Share Postat Septembrie 29, 2005 multumesc, am notat. Intre timp, mi-a facut rost un coleg de un e-mail al unui cameraman de acolo. sa vad ce pot face... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bazbuzuku Postat Septembrie 30, 2005 Share Postat Septembrie 30, 2005 Stirea a fost publicata în MONITORUL DE CLUJ din 28.09.2005 în rubrica Local/Pe scurt, dar în loc de cap tractor au spus tractor. Titlul articolului este INCONSTIENTA UCIDE. http://www.monitorulcj.ro/arh/corp.php?AID...time=2005/09/28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 30, 2005 Autor Share Postat Septembrie 30, 2005 Multumesc frumos, l-am citit. Nu comentez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Septembrie 30, 2005 Share Postat Septembrie 30, 2005 Stirea a fost publicata în MONITORUL DE CLUJ din 28.09.2005 în rubrica Local/Pe scurt, dar în loc de cap tractor au spus tractor. Titlul articolului este INCONSTIENTA UCIDE. http://www.monitorulcj.ro/arh/corp.php?AID...time=2005/09/28 tractor e corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 1, 2005 Autor Share Postat Octombrie 1, 2005 Va multumesc tuturor... Atat pt raspunsurile date aici, cat si pentru PM-uri... Ramane acum sa gasesc modalitatea de a depasi momentul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Octombrie 1, 2005 Share Postat Octombrie 1, 2005 probabil cei care stiu cate ceva...banui totusi ca sunt multi ca mine care habar n-au despre ce e vorba! Anyway, sper sa depasesti momentul, oricare ar fie el ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 30, 2005 Autor Share Postat Octombrie 30, 2005 Eram datoare cu asta... S-au implinit 40 de zile... Un inger de femeie... Prietena mea cea mai buna... Singurul om in care am avut incredere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
btbw Postat Octombrie 30, 2005 Share Postat Octombrie 30, 2005 Cu mare intarziere condoleante.....imi pare f rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate