mafiotu_vale2000 Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 sal. totul mergea perfect pana cand am actionat frana de pe fata. aceasta a ramas blocata, pistonasul care este actionat de maneta nu mai revenea la pozitia initiala dupa eliberarea franei. mentionez ca momentan frana este actionata (deoarece pistonasul nu revine la loc) dar roata se invarte. (este vorba despre APRILIA RS 50) v-a rog sa-mi dati niste ideei despre cum as putea rezolva problema. ASFALT USCAT!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MadRider Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 Cumperi lichid de frana (probabil DOT4), desfaci etrierul sau etrierele si cureti culisantii si/sau pistonasele. Ar trebui sa isi dea drumul. Asamblezi, pui lichid, faci aerisirea si de la aerisitorul de pe etrier si din pompa si ii dai gaz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 sau vezi cablu de frana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutza Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 sau vezi cablu de frana nu are cablu, copile! este hidraulica! daca a ramas blocata a curs pe undeva. altfel nu s-ar mai invarti roata! cauta pe unde curge! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mafiotu_vale2000 Postat Octombrie 22, 2008 Autor Share Postat Octombrie 22, 2008 v-a multumesc baieti de sfaturi. am rezolvat problema garniturile din jurul pistonaselor erau iesite in afara (nu erau la locul lor) si din aceasta cauza pistonasele nu reveneau la pozitia initiala. sa auzim de bine ASFALT USCAT !!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate