robert bk350 Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 (editat) cumpar atas STOYE, model: SM,TM sau TS.e cu 3 prinderi. daca are cineva orice fel de informatii,nu ii raman dator barca la propriu si la figurat nu ma intereseaza neaparat.mai mult ma intereseaza sasiul atasului.daca am sasiu,iau o barca noua.pun si poze. Editat Octombrie 23, 2008 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Gata, îi bagi lu tanti Ifa ataÂş? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 (editat) http://www.okazii.ro/catalog/8552416/SIMS0...25-AN-1954.html Omu cere 200 de euro pe atas. Cine a vazut, stie despre ce e vb. Poate ne lamureste. Editat Octombrie 23, 2008 de Mikulaish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Atasul ala e un EL articulat ptr. Sims. Sport sau Mz ES si nu se potriveste pe IFA.Omul il are de cel putin 30 de ani si nu la suportat niciodata asa ca la aruncat in gradina de mult timp si sa distrus aproape complet si dupa parerea mea este irecuperabil si nu mai poate fi folosit decat ptr. piese de schimb. @robert bk,atase bune si ieftine se gasesc mai greu si cine are nu le da pe bani putini.Ai un Stoye 1 SM la tine in zona,de ce nu-l cumperi pe ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Octombrie 24, 2008 Autor Share Postat Octombrie 24, 2008 (editat) Atasul ala e un EL articulat ptr. Sims. Sport sau Mz ES si nu se potriveste pe IFA.Omul il are de cel putin 30 de ani si nu la suportat niciodata asa ca la aruncat in gradina de mult timp si sa distrus aproape complet si dupa parerea mea este irecuperabil si nu mai poate fi folosit decat ptr. piese de schimb. @robert bk,atase bune si ieftine se gasesc mai greu si cine are nu le da pe bani putini.Ai un Stoye 1 SM la tine in zona,de ce nu-l cumperi pe ala? ai PM stoye EL , intadevar ,nu merge pe ifa.ori SM , TM sau TS. da de gasim unul pt mine:) in luna asta am facut mai multi km in judet si nu numai ,pt un atas.sperante.... dar nimic.dar in schimb ,am vazut tot felu de atase modificate si adaptate la simson mz ij. asa ca am ramas uimit ce au putut sa faca uni batrani pe vremea respectiva. Gata, îi bagi lu tanti Ifa ataÂş? japp dar numai stoye. daca gasesc... @ daca gasesc cat de curand,si reusec sa o fac in iarna asta....fain frumos.. de pasti,imbracat in costum am sa ma duc la udat cu atelajul dar ramane de vazut,ca in decembrie am sa devin tatic oare o sa mai am timp de ifa? Editat Octombrie 24, 2008 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Nu. Cel putin pana face copilul 8 luni nu o sa ai timp de motoreta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Noiembrie 8, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2008 (editat) Nu. Cel putin pana face copilul 8 luni nu o sa ai timp de motoreta. na muri nimeni up o sursa? mai ieftina ? in judetu cluj? = green bandit Editat Noiembrie 8, 2008 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate