ovidiu.trascu Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Salut, Vreau sa aud si eu niste pareri referitoare la ce ati alege (si de ce) daca ne referim la modelele 2009. As baga si M800 sau 1400 in discutie (in ideea ca probabil o sa ajunga si la noi ca sunt euro 3). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 pai sa vedem cine detine modele 2009,nu?ca modele mai vechi,sunt detinute deja de multi(intruderul)....FatBoy,nu am vazut. ps:completeaza-ti datele in profil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu.trascu Postat Octombrie 23, 2008 Autor Share Postat Octombrie 23, 2008 pai sa vedem cine detine modele 2009,nu?ca modele mai vechi,sunt detinute deja de multi(intruderul)....FatBoy,nu am vazut.ps:completeaza-ti datele in profil. ma intereseaza orice opinie, nu neaparat a detinatorilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Eu detin un M1800......iti pot spune ca este extrem de manevrabil....poti ataca linistit viraje daca asta cauti.....stabilitate f buna.....consum decent.....pretul platit pentru astea mai mult decat ok...... Unii condamna ca este plin de plastice.....dar nush cat conteaza....oricum le poti schimba daca vrei.... despre harley nu stiu ce sa-ti spun dar M1800 face toti banii...cel putin pt mine Daca iti mai pot fi de folos cu ceva...... see YA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 M109r din 09 nu am avut ocazia dar nu cred sa fie diferit de modelele vechi cu care am avut onoarea de a trage tura - impresionant cuplu dar nu exagerat, extrem de greoi la viteze mici, manevrabilitate ok ... un motor de autostrada. Intalnirea cu Fat Boy-ul din 09 in schimb a fost imresionanta! Manevrabilitate excelenta( cred ca una dintre cele mai bune HD la capitolul asta), fortza cat cuprinde, cuplu de Harley... o motocicleta extraordinara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottogrozav Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 nu exista dyna fat boy. exista dyna fat bob si softail fat boy. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 nu exista dyna fat boy. exista dyna fat bob si softail fat boy. Exact. Dyna este una ,Softail alta. Fat Boy este un Softail. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thunderhead Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 pai sunt clase diferite, preturi diferite, nu-mi dau seama cine se apuca sa le compare pe astea doua compara Fat Boy-ul sau Heritage Softail-ul cu VN1600/1700 sau cu ceva Victory clasic... M1800 cu ... nici nu stiu cu ce ... C1800 cu VTX1800, VN2000, XVS 1900, Screamin' Eagle-uri ... spor la treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate