Toni Postat Octombrie 3, 2005 Share Postat Octombrie 3, 2005 Pe 22 octombrie 2005 va avea loc evenimentul descris in atasamente. Speram sa fie vremea buna si sa veniti cat mai multi. Fac precizarea ca nu e intrunire si nu e in organizarea clubului nostru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Octombrie 4, 2005 Share Postat Octombrie 4, 2005 hai ca poate ajung si eu cu motorul. sa-l aduc la iernat acasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 4, 2005 Share Postat Octombrie 4, 2005 asha devreme la iernat??? poate ajung shi eu p-acasa, dar doar in vizita, nu las nimic acasa la iernat ce concerte o sa fie???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Octombrie 4, 2005 Share Postat Octombrie 4, 2005 asha devreme la iernat??? pai da, ca nu vreau sa ma dau pe zapada. desi, daca ma gandesc bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Octombrie 5, 2005 Autor Share Postat Octombrie 5, 2005 sacal, am auzit ca vrei sa-ti vinzi motorul, e adevarat? concert: vita de vie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Octombrie 5, 2005 Share Postat Octombrie 5, 2005 sacal, am auzit ca vrei sa-ti vinzi motorul, e adevarat? dap. vreau r6 2006 doritori ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 7, 2005 Share Postat Octombrie 7, 2005 hehehehhh daca reusesc sa-mi iau kawa pana pe 22 particip si eu la liniutze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Octombrie 7, 2005 Share Postat Octombrie 7, 2005 hehehehhh daca reusesc sa-mi iau kawa pana pe 22 particip si eu la liniutze! BEAT AI SA PARTICIPI, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 8, 2005 Share Postat Octombrie 8, 2005 nu mai beau si nici nu mai fumez de sambata trecuta adica de pe 1 octombrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Octombrie 8, 2005 Share Postat Octombrie 8, 2005 nu mai beau si nici nu mai fumez de sambata trecuta adica de pe 1 octombrie Sa inteleg ca marmota e in concediu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Octombrie 16, 2005 Share Postat Octombrie 16, 2005 hai ca cica o sa fie vreme buna unde se fac inscrierile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Octombrie 17, 2005 Autor Share Postat Octombrie 17, 2005 hai ca cica o sa fie vreme buna unde se fac inscrierile? la fata locului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexs307 Postat Octombrie 19, 2005 Share Postat Octombrie 19, 2005 as dori sa stiu daca este in vre-un fel facilitata inscrierea motociclistilor din alte orase,cum ar fi Iasi...la ce ora trebuie sa ma prezint acolo pt a ma inscrie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Octombrie 19, 2005 Autor Share Postat Octombrie 19, 2005 as dori sa stiu daca este in vre-un fel facilitata inscrierea motociclistilor din alte orase,cum ar fi Iasi...la ce ora trebuie sa ma prezint acolo pt a ma inscrie? inscrierea e o treaba simpla si nu trebuie sa fii cu mult timp inainte. cursele vor incepe la ora 13 dar probabil ca vor fi cele de masini mai intai deci daca ajungi la ora 13 cred ca vei avea timp suficient sa te inscrii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pastiluta Postat Octombrie 20, 2005 Share Postat Octombrie 20, 2005 super...in galati cu toti...ce mai stati....o sa fie distractie mare....sunt din galati e de inteles ..deci va asteptam pe toti...o sa incapeti fiti fara grija party Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Octombrie 20, 2005 Share Postat Octombrie 20, 2005 sacalul vine din seara asta cu motorica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Octombrie 20, 2005 Share Postat Octombrie 20, 2005 Sunt liniutze legale!!! Repet: LEGALE!!! Nu o sa se ia nici mama politiei de voi , shi veti putea sa faceti asta chiar sub a lor obladuire!!! ce poate fi mai frumos!!! Sa vad MOTOCICLISTII IN ACTUINE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pastiluta Postat Octombrie 20, 2005 Share Postat Octombrie 20, 2005 super o sa fie........tre sa convingem mai multi bucuresteni sa vina.....o sa fie ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Octombrie 20, 2005 Share Postat Octombrie 20, 2005 super o sa fie........tre sa convingem mai multi bucuresteni sa vina.....o sa fie ok Cred ca voiai sa spui MOTOCICLISTI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piticu Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 sacal,inscrierile se fac la fata locului incepand cu ora 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pastiluta Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 Cred ca voiai sa spui MOTOCICLISTI! era de inteles mai ca doar esti pe un forum de motociclisti!!!! cel putin eu postez pe un forum de motociclisti nu stiu despre tine..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexs307 Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 as dori sa stiu urmatoarele: 1.pretul inscrierii 2.facilitati pentru cei din alte orase (inscriere gratis,etc) 3.ora de la care trebuie obligatoriu sa fiu acolo 4.ora de la care vor incepe sa se dea motoarele 5.cum se fac intrecerile pe moto:pe clase de putere,capacitate sau la liber...intreb pt ca nu vreau sa ma trezesc cu R1 langa mine. Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 cat costa????!!!!!!!!!! ce sa coste, nene? nimik! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Octombrie 22, 2005 Share Postat Octombrie 22, 2005 era de inteles mai ca doar esti pe un forum de motociclisti!!!! cel putin eu postez pe un forum de motociclisti nu stiu despre tine..... Recitez:"tre sa convingem mai multi bucuresteni sa vina"!!! Nu numai bucurestenii trebuie covinshi, ci cati mai multi MOTOCICLISTI!!! Nu exista exclusivism!!! CAPISCI? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Octombrie 23, 2005 Share Postat Octombrie 23, 2005 Bey v-ati beut mintile ce e cu atata analiza pe text ca la limba romana... Va impungeti aiurea Oricum ce a fost la galati a trecut si cica ar fi fost super ok , data viitoare stiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate