sorinm Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 (editat) eeu zic sa ii dam repede pe undeva k e frumos afara ) de acord, soarele si faptul ca e uscat pe jos sunt mai importante decat cele 0 grade de afara L.E. 1 grad, deja este mult prea generoasa vremea !!! Editat Noiembrie 23, 2008 de sorinm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 2 grade... too much cu fulgi de zapada vinzi mobra deja ? ce vrei sa iei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi.p Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 vinzi mobra deja ?ce vrei sa iei ? nush daca o vad. daca o dau in pretul dorit bine, daca nu, iar e bine. poate un gixer de 750 sau un 954 sau supermoto. nu m-am hotarat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_s Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 Am fost 5 pana la urma, am mers pana la Costinesti si ne-am intors pe ploaie. Eu v-am spus ca o sa ninga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 Lasa ca e frumos azi si maine cica 15 grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bologa Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 hai nu iese nimeni azi ca e frumos afara ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 azi e zii de munca asa ca o sa vezi doar free rideri pe strazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi.p Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 bologa te-ai trezit cam tarziu. poate prin aprilie- mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazydriver Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 eu am scos mobra, e superb afara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ch-g Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 azi e zii de munca asa ca o sa vezi doar free rideri pe strazi Bine jucat man. Tu stii cam multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Noiembrie 25, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2008 eu am scos mobra, e superb afara. unii mai si muncesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 Bine jucat man. Tu stii cam multe. r3spect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_s Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 Ce succes are acest topic datorita titlului " Fete s.a.m.d. " Adi.p - corect - si-a pus poza cu Nikita, e fata, deci e in topic - ceilalti urmati exemplul lui ca sa fiti si voi in topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkid Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 nu stii d-nu' dan ca unde e pasarici e si agitatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r6soryn Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 Ce succes are acest topic datorita titlului " Fete s.a.m.d. "Adi.p - corect - si-a pus poza cu Nikita, e fata, deci e in topic - ceilalti urmati exemplul lui ca sa fiti si voi in topic. topicul are succes cred ca nu au auzit multi de mess sau mirc..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ch-g Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 topicul are succes cred ca nu au auzit multi de mess sau mirc..... Foarte tare !!! topicul are succes cred ca nu au auzit multi de mess sau mirc..... No comment ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 eu cred ca s cea mai off topic...nici macar nu s din constanta=))mor de ras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r6soryn Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 nu e un lucru rau.....dar cred ca majoritatea de pe topic au uitat pt ce este forumul....eu unul intru sa mai aflu sau sa mai invatz cate ceva....topicul cu accidentul e mai educativ....insa aici se face chat ca pe www.haisaflirtam.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 nu e un lucru rau.....dar cred ca majoritatea de pe topic au uitat pt ce este forumul....eu unul intru sa mai aflu sau sa mai invatz cate ceva....topicul cu accidentul e mai educativ....insa aici se face chat ca pe www.haisaflirtam.com da da ..ne ierti?sau continuma conversatia pe mess? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_s Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 da da ..ne ierti? sau continuma conversatia pe mess? Oricum este un lucru foarte bun ca una din teme a reusit sa capteze atentia motociclistilor din Constanta. Faptul ca se comunica este un lucru foarte bun, faptul ca se comunica pe forum si nu pe mess este iar un lucru f. bun pentru ca poate citi toata lumea si poate raspunde cine vrea - se creaza o legatura intre motociclistii Constanteni si nu numai (ex. Slobozia) Remarca mea cu privire la "in sau off topic" a fost inspirata de Adi.p care si-a pus o fotografie de fata (oricum el schimba poza zilnic) si de faptul ca este pe departe cea mai citita tema - asta datorita fetelor care au initiat aceasta tema (si baietilor care ne inghesuim sa o citim). Repet - cred ca este un lucru bun si pana la primavara cand vom putea scoate iar motoarele vom fi intradevar o COMUNITATE A MOTOCICLISTILOR DIN CONSTANTA SI IMPREJURIMI. Asa ca parerea mea este sa tinem legatura, in sau off topic iar cine are probleme cu off topic sa-si puna repede o fotografie de fata si sa posteze ceva aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi.p Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 Oricum este un lucru foarte bun ca una din teme a reusit sa capteze atentia motociclistilor din Constanta. Faptul ca se comunica este un lucru foarte bun, faptul ca se comunica pe forum si nu pe mess este iar un lucru f. bun pentru ca poate citi toata lumea si poate raspunde cine vrea - se creaza o legatura intre motociclistii Constanteni si nu numai (ex. Slobozia) Remarca mea cu privire la "in sau off topic" a fost inspirata de Adi.p care si-a pus o fotografie de fata (oricum el schimba poza zilnic) si de faptul ca este pe departe cea mai citita tema - asta datorita fetelor care au initiat aceasta tema (si baietilor care ne inghesuim sa o citim). Repet - cred ca este un lucru bun si pana la primavara cand vom putea scoate iar motoarele vom fi intradevar o COMUNITATE A MOTOCICLISTILOR DIN CONSTANTA SI IMPREJURIMI. Asa ca parerea mea este sa tinem legatura, in sau off topic iar cine are probleme cu off topic sa-si puna repede o fotografie de fata si sa posteze ceva aici. , dar nu trebuie sa va puneti neaparat poze cu fete. mie imi place de nikita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar_constantinescu Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 Oricum este un lucru foarte bun ca una din teme a reusit sa capteze atentia motociclistilor din Constanta. Faptul ca se comunica este un lucru foarte bun, faptul ca se comunica pe forum si nu pe mess este iar un lucru f. bun pentru ca poate citi toata lumea si poate raspunde cine vrea - se creaza o legatura intre motociclistii Constanteni si nu numai (ex. Slobozia) Remarca mea cu privire la "in sau off topic" a fost inspirata de Adi.p care si-a pus o fotografie de fata (oricum el schimba poza zilnic) si de faptul ca este pe departe cea mai citita tema - asta datorita fetelor care au initiat aceasta tema (si baietilor care ne inghesuim sa o citim). Repet - cred ca este un lucru bun si pana la primavara cand vom putea scoate iar motoarele vom fi intradevar o COMUNITATE A MOTOCICLISTILOR DIN CONSTANTA SI IMPREJURIMI. Asa ca parerea mea este sa tinem legatura, in sau off topic iar cine are probleme cu off topic sa-si puna repede o fotografie de fata si sa posteze ceva aici. Lasa-l Dane, o fi singurul lui mod de a se face simpatic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 (editat) , dar nu trebuie sa va puneti neaparat poze cu fete. mie imi place de nikita iti place nikita!?!?!?!by all means, your tastes are "wonderful" anyhow, on topic: cred ca ma mut la cta ca ma inteleg mai bine cu bickerii de acolo decat cu ceilalti, de prin zona....plus, ancutza si annutza-2bickeritze fff faine, pe aici prin slob nu e niciuna ce mi place sa chatuiesc:D ) acuma,na...nu sariti cu pietre in mine...(for further details, please contact the user on PM Editat Noiembrie 26, 2008 de G0055 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ch-g Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 Oricum este un lucru foarte bun ca una din teme a reusit sa capteze atentia motociclistilor din Constanta. Faptul ca se comunica este un lucru foarte bun, faptul ca se comunica pe forum si nu pe mess este iar un lucru f. bun pentru ca poate citi toata lumea si poate raspunde cine vrea - se creaza o legatura intre motociclistii Constanteni si nu numai (ex. Slobozia) Remarca mea cu privire la "in sau off topic" a fost inspirata de Adi.p care si-a pus o fotografie de fata (oricum el schimba poza zilnic) si de faptul ca este pe departe cea mai citita tema - asta datorita fetelor care au initiat aceasta tema (si baietilor care ne inghesuim sa o citim). Repet - cred ca este un lucru bun si pana la primavara cand vom putea scoate iar motoarele vom fi intradevar o COMUNITATE A MOTOCICLISTILOR DIN CONSTANTA SI IMPREJURIMI. Asa ca parerea mea este sa tinem legatura, in sau off topic iar cine are probleme cu off topic sa-si puna repede o fotografie de fata si sa posteze ceva aici. Maiculita cat timp iti place sa pierzi! Chiar crezi ca merita? Apropos, ce mai faci 'dan_s' ? Esti O.K. ? Lasa-l Dane, o fi singurul lui mod de a se face simpatic! Misto lovitura ! He, he ! Draguta ca intotdeauna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_s Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 Lasa-l Dane, o fi singurul lui mod de a se face simpatic! Oricum nu am zis-o cu rea intentie - mi se pare simpatic - caut si eu o poza cu o fata care sa ma reprezinte in topicul vostru FETELOR. Cat priveste pierderea de timp - sunt la munca - nu am mult de lucru - criza economica (oare?) - citesc forumuri - raspund - alea ... alea ... ma-ntelegi ... pac ... pac ( = citat din memorie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate