seby_mf Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 , dar nu trebuie sa va puneti neaparat poze cu fete. mie imi place de nikita Casa de piatra, inca o dovada ca ORICINE isi poate gasi sufletul pereche Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Noiembrie 26, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2008 o poza cu o fata ne`am inmultit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 calitate aiurea... prea putine choppere..oare ce se intampla cu lumea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ch-g Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 ne`am inmultit Se poate rezolva problema asta, draga mea ! prea putine choppere..oare ce se intampla cu lumea ? Asa spui tu !? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soimu Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 Se poate rezolva problema asta, draga mea ! Asa spui tu !? ....gelu frate....am rezolvato cu sigla...zii lu' edy sa iti trimita poza pe mess ,..nu ma indoiesc ...o sa iti placa soto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ch-g Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 ....gelu frate....am rezolvato cu sigla...zii lu' edy sa iti trimita poza pe mess,..nu ma indoiesc ...o sa iti placa soto Am vorbit cu Edy man, sunt in stand-by.Ce faci in seara asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazydriver Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 Nimic, nimic......... nu mai scoate nimeni atelajul afara??????? duminica si luni se anunta vreme frumusica, 11-14°C si soare, nu se baga nimeni la o iesire???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 luni sunt toata ziua pe moto, cine se baga sa dea un mesaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Noiembrie 28, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2008 Nimic, nimic.........nu mai scoate nimeni atelajul afara??????? duminica si luni se anunta vreme frumusica, 11-14°C si soare, nu se baga nimeni la o iesire???? i`m in ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 me2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Noiembrie 28, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2008 sa fie duminica la Aqua in parcare, la 12:00? ce ziceti, ar fi ok? poate de data asta ajungem pana in Mangalia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazydriver Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 ok. Duminică la 12.00 sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar_constantinescu Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 ok. Duminică la 12.00 sa fie. VIN SI EUUU!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi.p Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 este posibil sa ma mobilizez si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 este posibil sa ma mobilizez si eu sa iti aduci si incantatoarea nevasta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_s Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 ok. Duminică la 12.00 sa fie. Daca nu ninge vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bologa Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 ma bag si eu daca ma primiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Noiembrie 29, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2008 ma bag si eu daca ma primiti oricine e bine primit mai, ce aveti? va plictisiti azi? nu va mai intepati, lasati si voi pana maine la fata locului ca e mai fun ca de`obicei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ch-g Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 oricine e bine primit mai, ce aveti? va plictisiti azi? nu va mai intepati, lasati si voi pana maine la fata locului ca e mai fun ca de`obicei Buna Ana ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Noiembrie 29, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2008 (editat) Buna Ana ! Aloha Gelu !!! Citeam un banc mai devreme, cam lung, dar interesant, ca tot ziceai ca ai avut barba No offence, e doar un banc, nu l`am scris eu. See u tomorrow L.E. uitasem link`ul http://www.tudormateescu.ro/banc-cu-motociclistul/ Editat Noiembrie 29, 2008 de anna_125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_s Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 Aloha Gelu !!! Citeam un banc mai devreme, cam lung, dar interesant, ca tot ziceai ca ai avut barba No offence, e doar un banc, nu l`am scris eu. See u tomorrow L.E. uitasem link`ul http://www.tudormateescu.ro/banc-cu-motociclistul/ Ai grija Geluuuuuuuuuuuu. E tare bancul, mie-mi place - inca nu m-a parasit sotia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawk Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 cui ii e lene sa citeasca bancu poate sa vada filmu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_s Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 ne`am inmultit In sfarsit am reusit sa-mi schimb poza de la avatar - acum sunt in topic. P.S. Sa nu fiti obraznici - este fiica mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 In sfarsit am reusit sa-mi schimb poza de la avatar - acum sunt in topic. P.S. Sa nu fiti obraznici - este fiica mea. sa ti traiasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Noiembrie 29, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2008 In sfarsit am reusit sa-mi schimb poza de la avatar - acum sunt in topic. P.S. Sa nu fiti obraznici - este fiica mea. sa`ti traiasca! si ea pe cand pe doua roti?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate