boaska Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 niste lamuriri ref la piesele astea se poate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 e cumva si vreun rezervor de vanzare?bineinteles de M Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 niste lamuriri ref la piesele astea se poate? Cre'ca-s dela o motocicleta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boaska Postat Octombrie 26, 2008 Autor Share Postat Octombrie 26, 2008 niste lamuriri ref la piesele astea se poate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 baga si tu pret la sei, ataÂş Âşi să mai vedem. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 baga si tu pret la Âşei, ataÂş Âşi să mai vedem. Âşi la rama aia de far. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 cuplajul moale de la ax-ul cardanic il vreu io! si un pret pe roate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 (editat) rezervorul postat este de M si e schimbat busonul?daca da zimi un pret pt el! Multumesc! Editat Octombrie 26, 2008 de Niku Chopper Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 SI DACA NU-S DE VANZARE????? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 niste lamuriri ref la piesele astea se poate? e ceva de vinzare aici?daca da, fa un pret si iau eu tot. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 e ceva de vinzare aici?daca da, fa un pret si iau eu tot. ....i-ai spart! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisey Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 niste lamuriri ref la piesele astea se poate? Mama, ce atmosfera fierbinte p'aci-lea. Sadicule!, nu-i mai lasa sa-si faca sange rau. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boaska Postat Octombrie 27, 2008 Autor Share Postat Octombrie 27, 2008 cine poate sa descifreze de la ce model sunt piesele. unele sunt m 72 sigur dar unele.... spre exemplu cineva a afirmat ca modelul asta de chiuloase a-r fi de bmw motorul seamana cu ala de bmw? si ce reprezinta seriile astea de pe el, 028 inseamna anul de fabr.? cum arata un cadru de bmw , are cineva o poza de aproape? restul sunt piese m72 aa si de ce difera carterele alea doua, si ce reprezinta seriile alea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 deci tu ai crezut ca ai bmw si vrei sfaturi DECI, ai un mare m72 cu restul de piese de m72. toate. ÂŞi ca să te ajut Âşi mai mult, uite seriile de la BMW. Si o poza cu un R61, sa vezi dif de cadru intre Bmw si M. Ai sigla IMZ pe cartere, nu scrie pe nici unu BMW. E un M72 si ai grija de el, altii s-ar bucura sa aiba si ei asa ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boaska Postat Octombrie 27, 2008 Autor Share Postat Octombrie 27, 2008 deci tu ai crezut ca ai bmw si vrei sfaturiDECI, ai un mare m72 cu restul de piese de m72. toate. ÂŞi ca să te ajut Âşi mai mult, uite seriile de la BMW. Si o poza cu un R61, sa vezi dif de cadru intre Bmw si M. Ai sigla IMZ pe cartere, nu scrie pe nici unu BMW. E un M72 si ai grija de el, altii s-ar bucura sa aiba si ei asa ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Da, ce e cu poza asta in care e un carter de M? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 cadru?..daca e de vamzare ma bag si eu..fa niste preturi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boaska Postat Octombrie 27, 2008 Autor Share Postat Octombrie 27, 2008 Da, ce e cu poza asta in care e un carter de M? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Intra matale pe threadul de m72 si o sa te convingi singurel de piesele pe care le ai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boaska Postat Octombrie 27, 2008 Autor Share Postat Octombrie 27, 2008 gata am terminat acum ma uit la poza cu bmw-ul si ma minunez.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 ah, am postat si s-a pierdut. ma repet si mi-e lene. M72 clar. exsita diferente majore la turnarea pieselor si a blocului motor, la decuparile pentru suruburile de prindere, la elementele de identificare, si multe multe altele. EFECTIV M72 SI R71 NU SE POT CONFUNDA!!!!!! chiuloasele de R61 nu au nimic in comun cu cele de M72. ultima cutie de viteze din poze este de M61/62. blocul motor prezentat mai sus are seria falsa. ce bine e sa ai niste poze de arhiva cu cele doua... seria de pe cutia de viteze nu se afla acolo la BMW R71. chiar daca cele doua cutii de viteze de pe prima pagina nu sunt identice, ele nu sunt de BMW din pacate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boaska Postat Octombrie 27, 2008 Autor Share Postat Octombrie 27, 2008 ah, am postat si s-a pierdut. ma repet si mi-e lene. M72 clar. exsita diferente majore la turnarea pieselor si a blocului motor, la decuparile pentru suruburile de prindere, la elementele de identificare, si multe multe altele. EFECTIV M72 SI R71 NU SE POT CONFUNDA!!!!!! chiuloasele de R61 nu au nimic in comun cu cele de M72. ultima cutie de viteze din poze este de M61/62. blocul motor prezentat mai sus are seria falsa. ce bine e sa ai niste poze de arhiva cu cele doua... seria de pe cutia de viteze nu se afla acolo la BMW R71. chiar daca cele doua cutii de viteze de pe prima pagina nu sunt identice, ele nu sunt de BMW din pacate. exemplifica cu ceva poze prefa-te ca esti la catedra si predai o lectie invataceilor si aia cu seriile false e ultima gaselnita cine era nebun sa bata seria si pe cutia de viteze se vede clar ca nu e repansonata ce diferente de turnare ...ca se vede clar diferenta intre cele 2 cartere nu seamana deloc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Omule, @valicaddy nu ti-a scris de nebun aici. Nu are timp de profesat, dar crede-l pe cuvant ca tot ce ti-a scris este adevarat. Daca aveai ceva de BMW, iti spuneam dracu ce aveai de BMW, ca nu era vreun secret. Ti-am pus si seriile de la motoarele si cadrele de BMW, nu vezi ca nu se potriveste nimic, chiar crezi ca ne rupem in figuri aiurea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wer_buksi Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 niste lamuriri ref la piesele astea se poate? roti posibile bmw dupa cum stiu eu poate gresesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 ...dar poate totusi...un pic de bemeve ceva ! Cat decat! Macar ultima parte a seriei , ceva , putin cat decat...asa sa fie rar si valoros! RAILOR! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate