zak Postat Octombrie 4, 2005 Share Postat Octombrie 4, 2005 Salut! Am o Aprilia rs 125 si vreau sa stiu ce tunning ii pot face. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Octombrie 4, 2005 Share Postat Octombrie 4, 2005 Vinde-o si cumparati ceva mai mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zak Postat Octombrie 4, 2005 Autor Share Postat Octombrie 4, 2005 Nu pot.Am 16 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 5, 2005 Share Postat Octombrie 5, 2005 Nu pot.Am 16 ani. atunci mergi cu ea asa ca iti ajunge sau fa doar un tunning exterior nu la motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zak Postat Octombrie 5, 2005 Autor Share Postat Octombrie 5, 2005 ok. dar ce tunning exterior ii pot face?! dati-mi si mie mai multe idei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 5, 2005 Share Postat Octombrie 5, 2005 ok. dar ce tunning exterior ii pot face?! dati-mi si mie mai multe idei. schimbata culoarea,stickeere,parbriz negru,manere schimbate,capede de manere schimbate,neoane (carene +deaasupra rotii fatza + spate) ,jante diferite culori,capace de ventil cu luminitze astea chiar sunt mai de pom de craciun,flashu`ri in faruri,semnale diferite culori sau pe leduri...etc...vrei mai multe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Hammer Postat Octombrie 6, 2005 Share Postat Octombrie 6, 2005 Am o Aprilia rs 125 un sfat cat se poate de prietenesc...si eu am tot rs si imi vine sa imi blestem zilele ... "da e cea mai tare la 125" ... asta timp de cativa km pana cand se fxxxe . Te inteleg si eu am bagat bani in ea...si n-am ajuns nicaieri....daca chiar nu ai ce sa faci cu banii da-mi un pm si iti vand niste ponturi. Sau poti face altceva : il platesti pe unu de pe forum sa te invete cum sa iti "pilotezi" motocicleta ca un adevarat "racer"...da un search pe www.RaceriidinTunari.ro cauta-l pe elf. El stie. Poate te invata si cum sa schimbi 3 motoare la RS. p.s. : iti urez sincer multa bafta si sper ca stai bine cu nervii daca nu poti sa o dai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 6, 2005 Share Postat Octombrie 6, 2005 3? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Knosmin Postat Octombrie 6, 2005 Share Postat Octombrie 6, 2005 un sfat cat se poate de prietenesc...si eu am tot rs si imi vine sa imi blestem zilele ... "da e cea mai tare la 125" ... asta timp de cativa km pana cand se fxxxe . Te inteleg si eu am bagat bani in ea...si n-am ajuns nicaieri....daca chiar nu ai ce sa faci cu banii da-mi un pm si iti vand niste ponturi. Sau poti face altceva : il platesti pe unu de pe forum sa te invete cum sa iti "pilotezi" motocicleta ca un adevarat "racer"...da un search pe www.RaceriidinTunari.ro cauta-l pe elf. El stie. Poate te invata si cum sa schimbi 3 motoare la RS. p.s. : iti urez sincer multa bafta si sper ca stai bine cu nervii daca nu poti sa o dai. da nu ai avut garantie la motor ?? nush cum ai reusit sa rupi 3 motoare ...nici casco nu aveai ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Octombrie 9, 2005 Share Postat Octombrie 9, 2005 NU am schimbat 3 motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 io am schimbat decat 1 la cea veche. si acum la cea noua probleme la ambreiaj )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate