micro Postat Octombrie 6, 2005 Share Postat Octombrie 6, 2005 Ma lasand la oparte celelalte articole,Facem o excursie?La brasov.Eu sunt din pitesti.Merem la Brasov?Cei ce vor sa se inscrie sa trimita unn mail la sorinvir@yahoo.com Asa va dau eu inapoi>Srieti datele voastre,ale scooter-ului,poze eventual.Si o facem.Pt toti doritorii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Octombrie 19, 2005 Share Postat Octombrie 19, 2005 Puneti poza si o facem ... ca la matrimoniale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
runaway Postat Octombrie 20, 2005 Share Postat Octombrie 20, 2005 Eu zic sa va ganditi mai bine, azi la Brasov sunt 0 grade, la ora 9-9 juma, ceata de-o tai cu cutitul si alte alea. Ieri am dat o tura scurta pe seara si mi-au inghetat mucii in nas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate