Sari la conținut

runaway

EX+
  • Număr conținut

    78
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de runaway

  1. Internity Carrefour Brasov, pentru cine e de-aici si e interesat. A zis tanti de-acolo ca mai au o caruta.
  2. Asadar am ghicit eu bine Zuzg7 ca tu erai la intersectia de la Berzei, dupa McDonalds
  3. Salut, Se pare ca din cauza unei pene pe fata am intrat in voblaj/boblaj (nu stiu exact cum ii spune). Cum zicea si frate-meu, la un moment dat am restabilit-o, ajunsesem chiar la 70-80, dar...a intrat din nou. Stiu doar ca ultimul lucru pe care mi-l amintesc de dinainte de accident e ca am vazut campul si mi-am zis : "a, macar ma vars pe camp" iar dupa aia m-am trezit la spital . Multumesc pentru urari tuturor !
  4. Am vazut un Intruder M800... Arata bine, cred ca m-ajung si cu banii la un 2002 - 2003, sper sa reusesc sa ma si dau cu asa ceva.... Mersi mult pentru raspuns
  5. @valicaddy - Scart sefule. Inchipuie-ti ca ideea aia am avut-o de dinainte de post, asteptam doar sa ma ajutati cu niscaiva sfaturi, eventual poze, pareri si din toate sa-mi aleg una care cred eu ca imi place (NU e nevoie sa comentezi partea asta , mi-e cam lene sa gasesc o formulare din care sa priceapa toata lumea de ce vreau eu ceea ce vreau), apoi sa caut un om care are asa ceva si sa-l rog sa-mi arate ce si cum. Pana una-alta, multumirile mele se indreapta doar catre LordRhadoo. Apreciez postul tau, dar daca te uiti tu bine, nu la partea aia te-am rugat sa-mi dai un raspuns, pe viitor posturile de genul ala le ignor, raspund doar celor ce prezinta relevanta pentru mine (Nu o lua ca pe-o jignire, nu vreau sa ma cert cu nimeni, sspun doar ce gandesc). Sincer sa fiu, de cand visam doar la motocicleta, mai mult de partea cruiser/chopper ma simteam atras, dar deoarece am avut o oferta buna, precum si din alte considerente m-am suit pe CBR, de care nu pot sa zic ca m-am plictisit, doar ca nu pot si nu voi putea prea curand sa o folosesc la capacitatea ei maxima, pentru ca inca nu stiu/nu am unde/nu am de ce. E prea putin tourer si tourer chiar nu vreau sa-mi iau. Mi-am luat motocicleta sa ma bata vantul, sa admir peisajul, sa nu raman blocat in aglomeratie si totodata sa merg relaxat, cu spatele aproximativ drept, dar totusi sa simt ca am ceva intre picioare, de asemenea prefer cromul si alte treburi specifice chopper/cruiser plasticului. In speranta ca acum m-am facut cat de cat inteles, astept poze, sfaturi, pareri, etc. Multumesc anticipat celor care ma ajuta sa-mi formez o parere P.S. Imi cer scuze pentru eventualele greseli din text, n-am nici un chef sa stau acum sa le caut, nu-mi dau acum bacalaureatul sau capacitatea. (Asta in speranta ca voi preveni eventualele atacuri pe tema asta).
  6. Buna ziua, Dupa cum zic si-n titlu, parca nu ma mai incanta viteza, doar pe curbe parca-mi mai place sa ma dau. M-am gandit si parca mi-ar place un cruiser, dar sunt afon in acest domeniu, asadar va rog sa-mi dati niste sfaturi : - La vreo 5000 E, ce-as putea sa-mi iau? - De ce suma - in cazul in care cea de mai sus nu e suficienta - ar trebui sa dispun pentru a-mi lua ceva de dupa 2000, dar nu de cap. cil. foarte mica, eventual o greutate medie, ma rog, am mai zis ca nu ma pricep. Experienta mea pe doua roti e de 10 - 15 mii de km in seaua motocicletei din profil, in aprox. un an. Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
  7. Cica 200 E bug-ul si 100 aripile. Ar trebui sa-l suni sau sa-l cauti pe messenger ca sa discuti treaba asta, omului i s-a suspendat contul pe-un an.
  8. Schema instalatiei electrice pentru un Fireblade din 96 o are cineva? Multumesc frumos.
  9. Eu am petrecut mai putin timp alaturi de el, de Claudiu, Sergiu, Marius si ceilalti din Garii, dar senzatia este aceeasi... Sa-ti fie tarana usoara Procurorule. EDIT: p-s, ai cumva numarul lui Claudiu (varul lui) sau al tatalui lui?
  10. Da, se ocupa si chiar face treaba destul de bine. Daca vrei, iti pot arata cam cum arata carena mea acum, dupa ce a pus el mana pe ea. Mai trebuie putin chit si slefuita caci vreau s-o vopsesc la loc, dar fata de ce era inainte, acum e parfum. Bafta
  11. Din cate vad eu oferta aia e in extrasezon. Te-ai interesat de preturi incepand cu 31.05?
  12. runaway

    Accident La Brasov

    Jean furiosul Mai taci ma tristule si fa-te bine sa ne dam cu trotinetele, nu mai fa atatea figuri pe forum ca te ia lumea de periculos
  13. runaway

    Accident La Brasov

    Eugen - anotimpub CBR 900 Fireblade, modificat, cred ca l-ati vazut cativa la SMAEB, cel negru. Viteza destul de mare sau chiar mare peste pod, ori ceva blocat in cutie, ori ceva cauzat de slick-urile varza cu care era incaltata trotineta. Echipament - casca, geaca cordura cu protectii de doi lei, blugi, manusi naturale => Casca praf, genunghi, coate, palme b_e_lite, zburat cu capul intr-o bordura, aterizat in spital. Cel mai grav e ca are un umar fisurat. La cap nu are nimic nou Cica in 3 saptamani o sa fie in regula omul, nu stiu daca nu cumva azi il externeaza din Judetean. Bine c-a fost numai atat.
  14. Pot doar sa-ti spun cum e portiunea Brasov - Bacau Brasov - Tg Secuiesc d
  15. Pot doar sa-ti spun cum e portiunea Brasov - Bacau Brasov - Tg Secuiesc drum drept, o portiune asfalt cu cateva curbe frumoase, de la Ozun la Brasov placi de beton -> blana tata! . Tg. Secuiesc, pe centura, varza drumul, mai mult de 40 n-are rost sa mergi c-o rupi in doua. De la Tg. Secuiesc Pana dupa Bretcu, sus in varf, excelent drum, nici o gropita - atentie la radar ca-s ai naibii politistii din Covasna. De sus din varf de pe Oituz pana la Onesti, gauri in special in jur de Poiana Sarata sau cum ii spune popasului, dar pe lumina se pot ocoli lejer. De la Onesti la Bacau, portiuni mici cu gaurele, nesemnificativ. In general pe serpentinele de dinainte de Bacau e un pic mai ciuruit drumul. Asfalt uscat.
  16. Trotineta e luata de la Adi, asa ca sigur o stii, am luat-o odata cu cea a lui Solea. M-am mai dat prin Codlea cu ea. Momentan nu-s in Brasov, se mai da frate-meu cu ea, daca-l vedeti pe strada sigur il recunoasteti, e singurul cu vitezana care merge cu 50 la ora prin oras Il inteleg, i-am zis ca de-o tranteste pe jos si mai e intreg, il tarai eu in urma motocicletei pana ajunge sa arate de parca ar fi fost accidentat In Brasov mai vin de-abia peste 2 saptamani ca am o lucrare in Sibiu si ajung tot asa, de-abia pe 15 februarie e receptia finala, oricum daca e timpc at de cat si va intalnesc pe strada, sa fiti siguri ca opresc si-ntorc
  17. Intradevar, cine mai merge acum in zona asta sigur nu are toate tiglele pe casa....e un zgribau de intepenesti numai cand scoti nasul afara.... Aiurea, nu e singurul, si eu am putut fi vazut sambata si duminica pe strasse. Duminica seara/noaptea chiar am fost pana la Timisu' de Sus (incalzire mansoane rulz) si era un zgribau de intepeneai, dar tot nu mi-a pasat . Mi se pare ca l-am vazut si pe Pacasacu' pe la Judetean duminica dupa 2-3, dar nu sunt foarte sigur ca l-am zarit numai cu coada ochiului si dupa costum parca el era.
  18. Eu zic sa va ganditi mai bine, azi la Brasov sunt 0 grade, la ora 9-9 juma, ceata de-o tai cu cutitul si alte alea. Ieri am dat o tura scurta pe seara si mi-au inghetat mucii in nas.
  19. @SRY - Am lasat gazu' dar tot incolo se ducea si chiar am gadilat putin frana fata. Eu asa tin minte din toata treaba, eram prea ocupat sa nu ma fixez pe Dacie, ca era tare rosie, plus inclinat mai tare motorul. Oricum, pupa tata la ea de scumpa, ca m-a iertat la vreo 2-3 faze de cacao, dupa cum am mai zis, a fost chiar mai iertatoare decat o dezbracata de 400. Kit-ul este vreo 160 de EUR la Louis, chiar m-am uitat ca vreau sa-l schimb spre primavara. E posibil ca intre timp sa mai fie o reducere, asa ca stau la panda . Intinzatorul nu stiu cat e desi si eu as avea nevoie de asa ceva. Mi-a zis cel de la care am luat motorul ca nu-i mare chestie, ca merge si-asa pana una alta, iar daca el a zis asa, asa o fi, pana una-alta e proprietar peste ea. Am sa ma interesez oricum si-am sa anunt si pe-aici pretul. La caocioace zic eu ca ti-ajung si 300 de EUR. Cam atat, numai asfalt uscat va doresc, desi nu prea mai e cazul (la Predeal are zapada vreo 10 cm din ce-mi zice taica-meu, la Brasov a fulguit toata ziua ieri, azi e un cancer de mori).
  20. Argumente la prietenos: - Curba larga luata prost cu 130km/h, iesit de pe trasa, tendinta de intrat pe banda cealalta, chiar intr-o Dacie. Gadilat putin frana fata, iesit din kakao. - Plecat la impresii la rugamintea fratelui, forja intr-a-ntaia, ambreiaj dat brusc drumul, normal - wheelie, kakao la koor cat incape, rezolvat problema prin lasarea gazului noroc ca nu m-a lasat sa fac tumbe. In concluzie: saru' mana CBR Fiabilitate..nu stiu inca, am numai vreo 3000 de km pe ea. Touring? Hmm, poate, nu-s foarte convins, o sa incerc si altele, poate un VTR. Cea mai buna valoare la revanzare, corect, la fel si pretul.
  21. Daca te uiti la poza din topicul /index.php?showtopic=26588 ai sa vezi ca in spatele Simson-ului este un GoldWing (sper sa nu ma insele ochii). Discuta cu omul si vezi ce afli.
  22. Va salut. Am si eu cateva intrebari pentru voi, daca nu va suparati: Intentionez sa achizitionez un GS500F nou (stiu, carene, trantit de pamant, dar dupa ce m-am dat ceva timp cu cu o Hondita naked, m-am cam plictisit sa ma sufle vantul in halul ala, plus ca de o dau pe jos, are garantie si alte alea) si m-am tot uitat pe la specificatii. Dealer-ul mi-a zis ca are 44 cai, prin alte parti am vazut ba 48, ba 50. Pana la urma cati caluti are? Seaua este destul de sus pentru mine si sincer eu sunt un tip caruia ii place sa fie cu picioarele pe pamant ( am 1.73 ) si as vrea sa stiu, se poate regla cumva sa o dau o idee mai jos? Cauciucuri de dimensiuni mai mari se pot monta pe ea (pe spate sunt curios) fara ca treaba asta sa dauneze cumva motocicletei? Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
  23. runaway

    Accident Brasov

    Se pare ca a fost un accident nasol (ieri 26.08.2005). Motociclist incadrat la semaforul de la intersectia Calea Bucuresti-Zizinului, Toamnei, el asteptand verdele ca sa vireze la stanga, catre centru, pe a 3-a banda, a fost spulberat de cineva cu masina care venea tare din spate. Se pare ca situatia era nasoala rau din ce mi-au spus colegii mei de munca. Casca i-a zburat din cap, pe el l-au ridicat altii de pe jos si l-au bagat in salvare, nu se tinea pe picioare. Nu stiu mai multe detalii si nici in presa locala de azi n-am gasit nimic, dar eu cred ca totusi cei care mi-au zis de accident (oameni in varsta) nu glumesc cu astfel de lucruri. Daca stie cineva detalii, va rog sa posteze. PS. Imi cer scuze daca gresesc si sper sa si fie asa (adica sa gresesc).
×
×
  • Creează nouă...