Sari la conținut

runaway

EX+
  • Număr conținut

    78
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    druidbv

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Brasov
  • Numar Moto
    None
  • Club
    Lone Rider

Informații profil

  • Motociclete detinute
    CBR F2 Thundercat

runaway's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Internity Carrefour Brasov, pentru cine e de-aici si e interesat. A zis tanti de-acolo ca mai au o caruta.
  2. Asadar am ghicit eu bine Zuzg7 ca tu erai la intersectia de la Berzei, dupa McDonalds
  3. Salut, Se pare ca din cauza unei pene pe fata am intrat in voblaj/boblaj (nu stiu exact cum ii spune). Cum zicea si frate-meu, la un moment dat am restabilit-o, ajunsesem chiar la 70-80, dar...a intrat din nou. Stiu doar ca ultimul lucru pe care mi-l amintesc de dinainte de accident e ca am vazut campul si mi-am zis : "a, macar ma vars pe camp" iar dupa aia m-am trezit la spital . Multumesc pentru urari tuturor !
  4. Am vazut un Intruder M800... Arata bine, cred ca m-ajung si cu banii la un 2002 - 2003, sper sa reusesc sa ma si dau cu asa ceva.... Mersi mult pentru raspuns
  5. @valicaddy - Scart sefule. Inchipuie-ti ca ideea aia am avut-o de dinainte de post, asteptam doar sa ma ajutati cu niscaiva sfaturi, eventual poze, pareri si din toate sa-mi aleg una care cred eu ca imi place (NU e nevoie sa comentezi partea asta , mi-e cam lene sa gasesc o formulare din care sa priceapa toata lumea de ce vreau eu ceea ce vreau), apoi sa caut un om care are asa ceva si sa-l rog sa-mi arate ce si cum. Pana una-alta, multumirile mele se indreapta doar catre LordRhadoo. Apreciez postul tau, dar daca te uiti tu bine, nu la partea aia te-am rugat sa-mi dai un raspuns, pe viitor posturile de genul ala le ignor, raspund doar celor ce prezinta relevanta pentru mine (Nu o lua ca pe-o jignire, nu vreau sa ma cert cu nimeni, sspun doar ce gandesc). Sincer sa fiu, de cand visam doar la motocicleta, mai mult de partea cruiser/chopper ma simteam atras, dar deoarece am avut o oferta buna, precum si din alte considerente m-am suit pe CBR, de care nu pot sa zic ca m-am plictisit, doar ca nu pot si nu voi putea prea curand sa o folosesc la capacitatea ei maxima, pentru ca inca nu stiu/nu am unde/nu am de ce. E prea putin tourer si tourer chiar nu vreau sa-mi iau. Mi-am luat motocicleta sa ma bata vantul, sa admir peisajul, sa nu raman blocat in aglomeratie si totodata sa merg relaxat, cu spatele aproximativ drept, dar totusi sa simt ca am ceva intre picioare, de asemenea prefer cromul si alte treburi specifice chopper/cruiser plasticului. In speranta ca acum m-am facut cat de cat inteles, astept poze, sfaturi, pareri, etc. Multumesc anticipat celor care ma ajuta sa-mi formez o parere P.S. Imi cer scuze pentru eventualele greseli din text, n-am nici un chef sa stau acum sa le caut, nu-mi dau acum bacalaureatul sau capacitatea. (Asta in speranta ca voi preveni eventualele atacuri pe tema asta).
  6. Buna ziua, Dupa cum zic si-n titlu, parca nu ma mai incanta viteza, doar pe curbe parca-mi mai place sa ma dau. M-am gandit si parca mi-ar place un cruiser, dar sunt afon in acest domeniu, asadar va rog sa-mi dati niste sfaturi : - La vreo 5000 E, ce-as putea sa-mi iau? - De ce suma - in cazul in care cea de mai sus nu e suficienta - ar trebui sa dispun pentru a-mi lua ceva de dupa 2000, dar nu de cap. cil. foarte mica, eventual o greutate medie, ma rog, am mai zis ca nu ma pricep. Experienta mea pe doua roti e de 10 - 15 mii de km in seaua motocicletei din profil, in aprox. un an. Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
  7. Cica 200 E bug-ul si 100 aripile. Ar trebui sa-l suni sau sa-l cauti pe messenger ca sa discuti treaba asta, omului i s-a suspendat contul pe-un an.
  8. Schema instalatiei electrice pentru un Fireblade din 96 o are cineva? Multumesc frumos.
  9. Eu am petrecut mai putin timp alaturi de el, de Claudiu, Sergiu, Marius si ceilalti din Garii, dar senzatia este aceeasi... Sa-ti fie tarana usoara Procurorule. EDIT: p-s, ai cumva numarul lui Claudiu (varul lui) sau al tatalui lui?
  10. Da, se ocupa si chiar face treaba destul de bine. Daca vrei, iti pot arata cam cum arata carena mea acum, dupa ce a pus el mana pe ea. Mai trebuie putin chit si slefuita caci vreau s-o vopsesc la loc, dar fata de ce era inainte, acum e parfum. Bafta
  11. Din cate vad eu oferta aia e in extrasezon. Te-ai interesat de preturi incepand cu 31.05?
  12. runaway

    Accident La Brasov

    Jean furiosul Mai taci ma tristule si fa-te bine sa ne dam cu trotinetele, nu mai fa atatea figuri pe forum ca te ia lumea de periculos
  13. runaway

    Accident La Brasov

    Eugen - anotimpub CBR 900 Fireblade, modificat, cred ca l-ati vazut cativa la SMAEB, cel negru. Viteza destul de mare sau chiar mare peste pod, ori ceva blocat in cutie, ori ceva cauzat de slick-urile varza cu care era incaltata trotineta. Echipament - casca, geaca cordura cu protectii de doi lei, blugi, manusi naturale => Casca praf, genunghi, coate, palme b_e_lite, zburat cu capul intr-o bordura, aterizat in spital. Cel mai grav e ca are un umar fisurat. La cap nu are nimic nou Cica in 3 saptamani o sa fie in regula omul, nu stiu daca nu cumva azi il externeaza din Judetean. Bine c-a fost numai atat.
  14. Pot doar sa-ti spun cum e portiunea Brasov - Bacau Brasov - Tg Secuiesc d
×
×
  • Creează nouă...