Bombardel Postat Octombrie 8, 2005 Share Postat Octombrie 8, 2005 cine face carene ??? imi tre si mie carena pe fatza la un zx9 r din 99 e putin sparta in lateral dar as vrea una facut pe la ce bani im gasesc 2 hand bineinteles sau facuta de cineva care cu asa ceva se ocupa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Octombrie 8, 2005 Share Postat Octombrie 8, 2005 Da si tu un search chiar in aceasta sectiune specificand cuvantul "carene" doar in titlul mesajelor si vei gasi destule anunturi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fz400 Postat Octombrie 8, 2005 Share Postat Octombrie 8, 2005 (editat) NU vezi ca nu prea mai face nimeni!!!! caut si eu pe cineva de nu mai stiu cand , care chiar daca nu face macar sa ma indrume catre un cunoscut , ceva care sa poata sa i-mi faca si mie un spate nou la mobra, complet cu , stop , cadru ... etc Editat Octombrie 8, 2005 de fz400 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Octombrie 9, 2005 Share Postat Octombrie 9, 2005 daca ai carena shi e doar sparta o pot face eu cu vopsit cu tot.o sa iasa fara nici o diferentza fatza de cum a fost, cu autocolante incluse.ai bucatzi lipsa la ea?dac nu sunt mari se poate face shi asha dar mai bine daca ai bucatzile, ca nu e atata de lucru. da un apel la 0744 582148 sau 0723 683298,cosmin aka kerosen, shi vorbim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 Nu mai poti sa te dai pe o roata fara carena? Daca-ti intra paru-n ochi ti-o dau pe a mea ca e in mai multe bucati.Pa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anotimpub Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 realizam caren de cbr sport sau de orice alt model la cerere din fibra de sticla , si daca e cazul armata cu kevlar , orice fel de reparatie in fibra de sticla si pvc , eugen 0723604088 brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anotimpub Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 airboxuri pt R6 din fibra de sticla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate